PC žaidimų KROM Branduolio QWERTY TKL mechaninė klaviatūra (su "–"), " on-the-fly, anti-šešėlius, RGB su 9 poveikį, jokios programinės įrangos, USB

PC žaidimų KROM Branduolio QWERTY TKL mechaninė klaviatūra (su "–"), " on-the-fly, anti-šešėlius, RGB su 9 poveikį, jokios programinės įrangos, USB

w161411

Nauja

Yra sandėlyje

€51.80 €40.93
Vnt.

Žymos: kvm switch usb, rgb skydelis pc, mini pc langas 10, klaviatūros mechan, belaidė klaviatūra, paramos pc žaidimų, led juostos, custom mechaninė klaviatūros rinkinys, klaviatūros rk61, keycap pbt.

Kūno { Marža: 0; Padding: 0; } P { Font-size: 16px!Svarbu; } Stalo, Td, Tr { Vertikalios-align: top; Border-collapse: collapse; } * { Line-height: inhert; } A [x-apple-duomenų detektoriai = true] { Spalva: paveldėti!Svarbu; Text-decoration: none!Svarbu; } .Funkcija,-sąrašą ul { Font-size: 16px!Svarbu; Padding-left: 1em; Padding-top: 1rem; List-style-type: kvadratas; } .Specifikacijos-konteinerių { Margin-top: 1.5 rem; } .Specifikacijos { Stulpelis-skaičius: 3; Kolonėlės-gap: 4rem; } .Spec { Padding-bottom: 1rem; Position: relative; Pertrauka-viduje: vengti-skiltyje; Žodis pertrauka: pertrauka-žodis; } @ Media (max-plotis: 920px) { .Specifikacijos { Stulpelis-skaičius: 1; } .Img-konteinerių { Ekranas: nėra!Svarbu; } .Pavadinimas-specs-straipsnis { Padding-left: 10px!Svarbu; } .Blokas tinklelį, .Pulkininkas { Min-plotis: 320px!Svarbu; Max-width: 100%!Svarbu; Ekranas: blokuoti!Svarbu; } .Blokas tinklelį { Plotis: 100%!Svarbu; } .Pulkininkas { Plotis: 100%!Svarbu; } .Col> div { Atsargos: 0 Automobilį; } Img.skaitmenų, Img.fullwidthOnMobile { Max-width: 100%!Svarbu; } .Ne, kamino.Pulkininkas { Min-width: 0! Svarbu; Display: table-cell!Svarbu; } .Ne, kamino.du-iki.Pulkininkas { Plotis: 50%!Svarbu; } .Ne, kamino.Pulkininkas.num4 { Plotis: 33%!Svarbu; } .Ne, kamino.Pulkininkas.num8 { Plotis: 66%!Svarbu; } .Ne, kamino.Pulkininkas.num4 { Plotis: 33%!Svarbu; } .Ne, kamino.Pulkininkas.num3 { Plotis: 25%!Svarbu; } .Ne, kamino.Pulkininkas.num6 { Plotis: 50%!Svarbu; } .Ne, kamino.Pulkininkas.num9 { Plotis: 75%!Svarbu; } .Vaizdo-blokuoti { Max-width: nėra!Svarbu; } .Mobile_hide { Min-aukštis: 0; Max-aukštis: 0; Max-width: 0; Display: none; Perpildymo: hidden; Font-size: 0; } .Desktop_hide { Ekranas: blokuoti!Svarbu; Max-height: nėra!Svarbu; } }

Branduolio TKL

Krom Branduolio TKL yra puiki klaviatūra, skirta tiems, kurie nori laimėti ne tik vykdymo greitį, bet ir vietos jūsų darbalaukio.

Būdamas Mechaninė klaviatūra Visiškai Konfigūruojama be programinės įrangos ir be papildomų skaitinių dalis, Branduolio TKL siūlo aukštojo pulsacija greitis, leidžia mums atlikti daug veiksmų, kad mažiau laiko ir pritaikyti jų vykdymo ir išvaizda lengvai, naudojant paprastas spartieji klaviatūros klavišai.

Dizainas apšvietimo

Branduolio TKL Ne skaitinė klaviatūra arba riešo poilsio : Yra mažesni nei kiti klavišiniai, vietos ant jūsų stalo, leis padidinti tiek, kiek jūsų komfortą, žaisti ir dirbti.

Du jų kėlimo skirtukai atgal leis jums pritaikyti aukštį, kad jums tinka labiausiai, bet kuriuo metu.

Branduolio TKL funkcijų RGB apšvietimas kiekvienas jungiklis ir 9 apšvietimo efektai Pilnai pritaikoma: galite keisti greičiu ir intensyvumu, kiekvienos poveikį ir atpažinti kiekvieną klavišą, iš pirmo žvilgsnio dėka intensyvumas savo LED apšvietimo.

Funkcijos chromatines

Branduolio TKL leidžia jums sukurti savo spalvų, naudojant paprastas spartieji klaviatūros klavišai.Paspauskite ir 5 sekundes palaikykite mygtuką FN + Print Screen klavišus: delete klavišus (raudona spalva), Pabaigos (žalia spalva) ir iš anksto Puslapis (mėlyna spalva) bus automatiškai būti apšviestas.Su jais ir su Įterpti, pradėti ir Naujo puslapio klavišus galite perkelti visoje chromatinę spektro, pasirinkti toną, kurį norite, ir išsaugokite jį naudojant FN + print screen kartu dar kartą.

Jeigu bet kuriuo metu jūs norite grąžinti jūsų TKL Branduolio į savo pradinę konfigūraciją, tiesiog bakstelėkite FN + ESC ir tada F1, F3 ir F5 eilės.

Privalumai

Su sklandžiai ir veiksmingai pulsacija dėka savo Jungikliai, mechaninė , Branduolio TKL siūlo jums galimybę Priskirti makrokomandų derinius, bet kokį klavišą.

Taip pat, dėka savo Žaidimų Režimas (Kuris išjungia "Windows" klavišas), savo Anti-šešėlius Ir jų 11 multimedijos klavišus , Su TKL Branduolio galėsite mėgautis sklandaus ir nepertraukiamo žaidimo sesijas.

Jo Kabelis yra pintas , Todėl jo ilgaamžiškumas ir atsparumas ilgą laiką yra tikri.

Jungikliai mechaninė

Branduolio TKL-tai Mechaninės klaviatūros Ir todėl, pagal individualius technologija, Kuri siūlo visiškai vienetinės pulsacija patirtimi, tokiu būdu didinti našumą žaidimų ar rašymo patirtį, palyginti su kitomis klaviatūros.

Konfigūracija

Kaip be papildomos programinės įrangos, reikalingos jūsų konfigūracijos , spartieji Klaviatūros klavišai bus jūsų geriausias sąjungininkas su TKL Branduolys, kaip ir visi jo apšvietimas ir makrokomandų kūrimo galimybės yra sukonfigūruotas naudojant paprastas keycombinations.

SPECIFIKACIJOS

Nauda Klaviatūra su mechaniniai jungikliai su RGB LED apšvietimas 16,8 mln. spalvų, Lengvas ir didelio patvarumo/Tenkeyless dizainas (nr. skaitmeninė klaviatūra) "Windows" klavišas užraktas Kurti makrokomandas on-the-fly/anti-šešėlius funkcija 9 skirtingas apšvietimo efektai/konfigūruojami šviesos efektai be programinė įranga

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai