Balta Juoda Vyšnių Profilis 121 Klavišą ANSI, ISO Sklandų Jausmas Tuščią PBT Keycap Vyšnių MX Jungikliai Mechaninė Klaviatūra

Balta Juoda Vyšnių Profilis 121 Klavišą ANSI, ISO Sklandų Jausmas Tuščią PBT Keycap Vyšnių MX Jungikliai Mechaninė Klaviatūra

w179833

Nauja

Yra sandėlyje

€27.86
Vnt.

Žymos: vyšnių profilio klaviatūra, custom keycap, keychron k2 dėklas, klaviatūros mechan, anime klavišą sagė, centras kepurės, anepro, keycaps sa iso, klaviatūros keycap, keychron.

Informacija

Šis ryšys yra tik keycaps,nr. klaviatūra.Į keycap pakrovimo valdyba yra atsižvelgta tik į foto,nėra įtrauktos į paketą pardavė.Mes pack keycaps į keycap dėžutėje.

Į keycap yra pagaminti iš tvirto storo PBT medžiaga.Storis-1,5 mm.

Spalvos,šviesiai pilkos yra beveik balta,bet šiek tiek tamsesnė nei balta.Tamsiai pilka spalva yra tamsesnė nei šviesiai pilkos spalvos.

Mūsų parduotuvė jau atvėrė "PASIDARYK pats" paslaugas.Jei jūs turite interesus,nedvejodami palikite mums pranešimą.

Įtraukti Keycaps

104 Normalus ANSI Klavišus

1x1.75u R1

4x1.5u R1

1x7u Vietos

1x6u Vietos,viduryje skylė yra ne centre

1xLadder Caps Lock

5x1u R1

4 ISO Klavišus :1 vnt ISO Įveskite 1 vnt 1u R1 1 vnt 1.25 u R1 1 vnt 1u R2

Paveikslėlio dydis didelis klavišus jūsų nuoroda išskyrus pridėtinės 13 arba 17 klavišus

Compatiability

Jis gali būti naudojamas labiausiai Cherry MX Gateron MX Kailh MX ir visi kiti MX jungikliai klaviatūra.Pavyzdžiui, G80-3800,G80-3000,G80-1865\1869 m. ir Filco IKBC Ducky ir pan.

Incompatiability

Jei tarpo yra 6.5 u 5.5 u vietoj 6.25 u, jis negali būti suderinami,pvz., Noppoo 84 Cosair "Logitech".Galite užsisakyti papildomų raktų reikia.Mes bus parengti specialūs, pilnas komplektas jiems greičiau.

Kai kurie Costar stabilizatorius klaviatūra, kurių tarpo klavišą, gali būti clicky už storos kepurės.Jūs galite reguliuoti laido arba supjaustyti kraštai iš vidinės tarpo.Tai paprasta problema.Jei jūs turite įvykdyti šią problemą,tiesiog palikite mums pranešimą.Mes padėsime jums ją išspręsti.

Po Paslaugos

Jei kai kurie klavišai nėra arba neveikia ant būdas,tiesiog palikite mums žinutę,mes atsiųsime jums nėra arba neveikia tie, greičiau.Nesijaudinkite apie tai ir nereikia palikti atsiliepimus iš karto.

Tamsiai Pilka

Šviesiai Pilka

Porceliano Balta

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai