CPAM Laivybos 4mm metalo žiedu Mirti Rinkinys "PASIDARYK pats" rankų darbo mašina kilpa skylės rankų darbo įrankis, skirtas drabužis, odos žiedu

CPAM Laivybos 4mm metalo žiedu Mirti Rinkinys "PASIDARYK pats" rankų darbo mašina kilpa skylės rankų darbo įrankis, skirtas drabužis, odos žiedu

w158725

Nauja

Yra sandėlyje

€11.98 €9.95
Vnt.

Žymos: įrašo žiedu, homefun, pelėsių, augalų, žiedu, žiedu rinkinys, žiedu metalo, sandariklio dangtis, 10 colių huawei t3 tablet atveju, žiedu kniedės, žiedu tiekėjas.

Prekės Specifikacijos

Prekė: mirti nustatyti kilpa/ rankų darbo įrankis žiedu

Medžiaga: ketus (bus gauti rūdžių, maloniai pls reikia pažymėti, kad tai negali būti vengiama)

Naudojimas: surinkti kilpų drabužių, rankinės, piniginės ir kiti "PASIDARYK pats" naudojimo...

Dydis: ši nuoroda yra surinkti žiedu 4mm skylės diametras.

Pakuotė: 1 set mirti rinkinį sudaro 3 dalys: punch, surinkti ir sėdynės

Vežimas: Nemokamas pristatymas per China post oro paštu, ji paprastai trunka 14-29 dienų daugelyje šalių, jis gali užtrukti daugiau dienų, kai turi griežtai muitinės patikrinimus.Mes neprisiimame jokios atsakomybės dėl vėlavimo griežtos muitinės kontrolės, dėl skirtingų šalies politika arba bet netikėtą situaciją.

Jei jums reikia greitas pristatymas, prašome pls susisiekti su mumis dėl siuntimo išlaidas.Ačiū.

Mokėjimo sąlygos

Mes dabar priimti sąlyginio DEPONAVIMO sąskaitos,BANKO pavedimu.Jei jums reikia kitų mokėjimo terminai,pls nedvejodami kreipkitės į mus, Mes desime visas pastangas, kad būtų patenkinti savo reikalavimą, ačiū už jūsų paramą.

PS: nereikia Alipay sąskaitą mokėti tai taip, tiesiog spustelėkite Alipay mygtuką, kai jūs einate per kasos ir ieškoti nuorodą, jei norite mokėti su savo kreditine kortele.

Vežimas

Grąžinimo Politika

Jei jūsų prekės yra su trūkumais, mums bus malonu jį pakeisti jums.Susisiekti su mumis grįžti kryptimis.Visos prekės yra tikrinamos, kol jie bus išsiųsti,todėl **PIRKĖJAI** yra atsakingi už grąžinti laivyba.

Mes stengiamės atsakyti į laiškus per 24 valandas - galbūt vėliau savaitgalį ar atostogas.Patikrinkite SPAM aplanką - kartais jūsų saugumas bus išsiųsti jį į tą voką klaidą.Prašome susisiekti su mumis, dar kartą, jei tai ne tas atvejis.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai