Magnetinio Kalno Automobilių priekinio Stiklo, prietaisų Skydelio Universalus Mobiliojo Telefono Mount Stovo Laikiklį Pasukti 360 Laipsnių Siurbimo Mount Bracket #8

Magnetinio Kalno Automobilių priekinio Stiklo, prietaisų Skydelio Universalus Mobiliojo Telefono Mount Stovo Laikiklį Pasukti 360 Laipsnių Siurbimo Mount Bracket #8

w155669

Nauja

Yra sandėlyje

€9.76 €6.25
Vnt.

Žymos: pop socker, BOBOSGIRL, telefono popsocket, custom pop lizdas, lūpų balzamas pop lizdas, mickey pop lizdas telefono, anime popsocet, balto aukso popsocket, perlas pop lizdas, telefono " pop lizdas.

Super Siurbimo Funkcija: Galingas magnetinis laikiklis gali grip savo mobilųjį telefoną, yra ne lengva kristi žemyn, Universalus Kalno stovi naudojamas Automobilių priekinio stiklo, prietaisų skydelio, 360 laipsnių nr. miręs kampo sukimas, patogus dizainas, lengva įdiegti ir valdyti, naudoti dvi metalinės plokštės (stačiakampio ir apvalaus metalo plokštė), atsižvelgiant į skirtingus poreikius ir pageidavimus, gali būti pakeisti.

Naudoti Stačiakampis Metalo plokštė: Įdėti metalinės plokštelės tarp jūsų telefono ir telefono dėklas, charpie akis į galinę telefono,attache jūsų telefono magnetinio kalno; Naudoti su Apvalios Metalinės plokštės su Gelio Padas: Nulupkite skaidria apsaugine plėvele (iš apvalios metalinės plokštelės,klijuoti metalinės plokštės su gelio juostelę atgal telefoną centro pozicija,snap apvali metalinė plokštė magnetinis laikiklis.

Reguliuojamas ir Nešiojamųjų: pasukama kamuolį į galvą bendras leidžia jūsų pritvirtintas prietaisas pasukti 360 laipsnių puikus žiūrėjimo kampas, nei portretas ar peizažas, kaip jūs norite.Lengvas, nešiojamieji rėmas lengvai leidžia jums imtis kalno stovi ant-the-go Lengva Valyti ir Perdirbamų: Išskalaukite Gelio juostelę šiltu vandeniu, oras sausas ir super sticky gelio padas bus atkurti į naują būseną.

plaunamas ir patogus perdirbamų Telefonas mount turėtojas Transporto priemonės Navigacija: Nešiojamų naudokite ją naršyti klausytis muzikos, skambinti, siųsti Pranešimus vertus nemokamai pasinaudoti "Google" Asistentas "Siri", Alexa, ir Cortan naudojant balso leido komandas naudoti populiarus tekstinių pranešimų siuntimo programas kaip WhatsApp, naudojant gerai žinomas GPS apps, pavyzdžiui "Google Maps" ar "Žemėlapiai" visi, o lopšio suole sėdi saugiai vietoje ant brūkšnys.

Kai kurių populiarių suderinami modeliai yra taip:

Beveik visi išmanųjį telefoną.

spalva: juoda

Medžiaga: ABS

Pakuotės Turinys:

1pcs * Magnetinis laikiklis

2vnt * Metalinė plokštelė

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Pastaba:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra toks pat, kaip ir parodyta nuotraukose, bet ne pačioje veiklos skirtingos įstaigos, nei modelis.

2. Palyginti išsamiai dydžių su tavo, gali būti skirtumų 2-4 cm dėl vadovo matavimo drabužių, ačiū visiems, priemonių cm ir ten cm cm 1 cm = 0.39 cm

Apmokėjimas:

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2, Jei jūs negalite mokėti iš karto po uždarymo aukciono, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.Išmoka turi būti baigtas per 3 dienas.

Vežimą:

1) Laivybos visame Pasaulyje (Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO / FPO)

DHL, UPS, TNT, "FEDEX" trunka nuo 3 iki 7 dienų, EMS trunka nuo 8 iki 12 dienų.Pašto oro paštu trunka nuo 2 iki 8 savaičių.Bet viskas priklauso nuo šalies, pristatytas.

2) tranzito laikas paslaugą teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

Atsiliepimai:

1) Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.

2) Kadangi jūsų komentarai yra labai svarbus plėtojant savo verslą, mes nuoširdžiai kviečiame jus į mus palieka teigiamą komentarą, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų.

3) kreiptis į mus, prieš palikdami neigiamą arba neutralų komentarą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti bet kokią problemą.Dėkojame už jūsų supratimą!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai