Universalus Motociklas Dviratis Paspirtukas atsparus smūgiams Rankenos Telefono Laikiklio Stovas Laikiklis FC3.0 Protingas Pripažinimo Įkroviklis

Universalus Motociklas Dviratis Paspirtukas atsparus smūgiams Rankenos Telefono Laikiklio Stovas Laikiklis FC3.0 Protingas Pripažinimo Įkroviklis

w168680

Nauja

Yra sandėlyje

€18.45 €14.02
Vnt.

Žymos: 5 motocycle telefono, enkeeo bike mount telefono, telefono stovas žiūrėti, motociklo silicio mount, plastiko rankenos laikiklis, šviesos motoroleris rankenos, atrama motociklo, suaugusių avių kaukė, ciklo silicio telefono turėtojas, paramos nuimamas telefonas motoroleris.

Savybės:

Atsparus smūgiams

Aliuminio lydinio pagrindas, atsparus smūgiams, prisitaikyti prie staigaus stabdymo, greičio ribojimo, raižytas kalnų kelių ir kitų eismo sąlygos.

Greitas įkrovimas

USB išėjimo įtampa yra 5V3.4A 9V2.5A 12V2A tris išvestis funkcijos.DCP BC1.2, "Apple" Divider3/Samsung 1.2 V Qualcomm FC2.0/FC3.0, Huawei SCP, FCP, "Samsung" AFC, Spreadtrum SFCP ir kitų greito įkrovimo protokolus, gali paremti "Huawei" super greito įkrovimo.

IPX6 klasės vandeniui

Telefono laikiklis yra pagamintas iš aliuminio lydinio, kuris yra patvarus.Ji priklauso IPX6 klasės vandeniui funkcija,įdiegta į galinio vaizdo arba rankenos lengva naudoti, net ir lietingą dieną.

Reguliuojamas ir 360 laipsnių kampu pasukti

Dvigubas universalus kamuolys, paramos 360 laipsnių sukimosi reguliavimas savo patogus regėjimo kampas, horizontalus vertikalus ekranas ekranas su jumis.Mobiliojo telefono laikiklis palaiko 4-6 colių mobiliuosius telefonus ir palaiko mobiliųjų telefonų, kurių plotis 5.9-9.6 cm.

Du montavimo būdai

Galinio vaizdo veidrodžio montavimas galinio vaizdo veidrodėlis įrenginys per vieną centimetrą.Rankenos yra įdiegta, kad tilptų per 1.7-2.7 cm.

Taikymo sritis

Gali būti naudojamas teikti maitinimo dauguma automobilių aksesuarų, tokių kaip mobilieji telefonai, tabletės, navigacija ir GPS.Tinka DC12V motociklai, Keturračiai, sniegaeigiai, patrulių automobiliai, ir pan.

Aliuminio lydinio

Laikiklis pagamintas iš aliuminio lydinio, kuris turi gerą šilumos ir atsparus korozijai, ir atsparus liepsną, su labai aukštu saugumo faktorius.

Suderinamumas

USB išėjimas 5V 2.4 ir paramos DCP BC1.2 / "Apple" Divider3 / Samsung 1.2 V keletą spartusis įkrovimas protokolus.Ir ji yra visiškai suderinami su įvairių tablečių.

Techniniai duomenys:

Tipas: FC3.0 Telefono Laikiklis

Kiekis: 1PC

Medžiaga: Aliuminio lydinys

Spalva: Juoda

Produkto įėjimas: DC12-24V

Greitai įkraukite išėjimas: 5V/3.4; 9V/2,5 A; 12V/2A

Taikoma mobilus telefonas: 4-6 colių ekranas mobiliojo telefono naudojimas

Pajungimo būdas: raudonos linijos yra prijungtas prie teigiamo linijos, elektros linijos, ir juoda linija yra prijungtas prie neigiamo linijos, elektros linijos.

Produkto naudojimas: mobiliojo telefono laikiklis, atsparus smūgiams atsparus vandeniui įkrovimas

Dydis: 12.0*10.0*6.0 cm/4.7*3.9*2.4" (L*W*H)

Grynasis Svoris: 316.0 g/11.2 oz

Pakuotė:

1 * Rankenos tvirtinimo laikiklis

1 * Veidrodžio laikiklis

1 * Allen raktas

2 * Anti-scratch padas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai