1.61 Indeksas Receptinių Lęšius Dervos Asferiniai Akinių Lęšiai, skirti Trumparegystė Toliaregystė Presbyopia Akinių Lęšių su Žalia Danga

1.61 Indeksas Receptinių Lęšius Dervos Asferiniai Akinių Lęšiai, skirti Trumparegystė Toliaregystė Presbyopia Akinių Lęšių su Žalia Danga

w155528

Nauja

Yra sandėlyje

€43.70 €21.85
Vnt.

Žymos: virtuvės peilis nerūdijančio plieno, profesionalių virtuvės peilių, peilis nerūdijančio, virtuvės knive, virtuvės peilių rinkinys su laikikliu, virtuvės peilis xiaomi, cutter smart, kumpis turėtojas, japonų virtuvės peilis, knive virtuvės.

dianxiaobao_1

dianxiaobao_2

Ar jums reikia recepto, objektyvas, skirta jūsų akinių rėmeliai?

Jei reikia,turi mokėti už kitų pinigus!

Galite spustelėti žemiau nuotraukose norėdami pamatyti išsamiai apie tai

pasakyti savo receptą, kaip šis

OT(dešinėje) SPH______CYL_____AŠIS_____

OS(kairėje) SPH______CYL_____AŠIS_____

PD(2pupil atstumo)______ ačiū!

Atitikimo Akinius Žingsniai: 1 Žingsnis: Įdėkite kad šio produktai,ir mokėjimo ji.2 etapas: Pateikite recepto informaciją arba gydytojo knyga mums.Pvz.: OD(dešinė Akis):SPH___;CYL___;AŠIES____.OS(Kairė Akis):SPH___;CYL___;AŠIES_____.PD(Pupillary atstumas):_____.Jei jūsų recepto turi "PRIDĖTI",prašome apmokėti už poros progresiniai lęšiai už papildomą mokestį vėl,ir pasakykite mums, kaip jūsų "PRIDĖTI".3 žingsnis: Mūsų specialistai kokio korekcijos patikrinti informacijos, su jumis,prašome atsakyti mumis kaip įmanoma greičiau.

4 žingsnis: Po patvirtina informaciją,mes pradėjome Užsakymą Akinius.5 žingsnis: Mes turime 5~7 dienas prie duomenų tvarkymo,kai daroma,mes išsiųsti.Pastaba: 1.Visi jūs suteikiate mums duomenys turi būti tikslūs be klaidų,ir tai yra jūsų optikas, pasakė, kad jūs,o ne DALIMIS.DUOMENŲ(informaciniai Duomenys).Kai jums nustatyti senaties po to, kai mes negalėjo pakeisti. 2. Į kainą įeina rėmas +Aukštas rodiklis Tonuoti 1.61 Asferiniai Super sunku padengtas vieno vizija lęšius.Recepto : Sferos: -/+0.00~-/+8.00, Cilindras: -/+0.50~-/+2.00. 3.Įsitikinkite, kad jūsų recepto buvo matavimo neseniai. 4.Taikomojo,+ (Pliuso Ženklas) - tai presbyopic akinius,- (Minuso Ženklas) - tai trumparegystė akinius. 5.Tai akiniai yra aukštos aišku, lęšiai, akinių,gali turėti keletą nepatogių pradžioje.Jei turite,nesijaudinkite,tai yra normalus reation, jums reikia kelių dienų priprasti prie jo. 6.Jei norite paprasto akinius(zreo galios lęšiai, akiniai ),kaip dekoratyvinis,praneškite man,ačiū.Jeigu tu negali siųsti receptą į mus ir nėra susisiekite su mumis per 3 dienas,mes numatytasis siųsti paprastą akiniai jums.

dianxiaobao_3

dianxiaobao_4

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai