VR Priedai Oculus Quest 2 VR Akinius Magnetinio Akinių Anti-Blue Objektyvo Rėmas Įrašą Objektyvo Apsauga Oculus Quest2

VR Priedai Oculus Quest 2 VR Akinius Magnetinio Akinių Anti-Blue Objektyvo Rėmas Įrašą Objektyvo Apsauga Oculus Quest2

w153595

Nauja

Yra sandėlyje

€28.35 €15.60
Vnt.

Žymos: oro vr, atveju oculus quest, toketorism recepto akiniai, vive, oculus quest 2 dirželis, quest 2, pimax 5k, mėlyna ramus akiniai, klarnetui, zigbee.

Kulka Taškų: 1、Anti-scratch Plovimo: anti-scratch plovimo akiniai yra naudojami siekiant apsaugoti akinius nuo braižymo VR objektyvais.Jis gali tilpti už Oculus Quest 2.

2、Anti-mėlyna Šviesa:anti-mėlyna šviesa objektyvą galima išvengti mėlyna šviesa iš dirgina akis.Ji gali veiksmingai izoliuoja ultravioletinių spindulių ir radiacinės ir gali filtruoti mėlyna šviesa, tinka ilgalaikio panardinimo į VR pasaulio, be jausmas, nuovargis.

3、Dangos Tipas Trumparegystė Objektyvo Rėmas:rėmas yra specialiai pritaikyta tam, kad trumparegystė žmonių.Galite pasirinkti tinkamą objektyvą įdėti į rėmelius, atsižvelgiant į jūsų trumparegystė, kad jūs don 't turi dėvėti akinius nebėra (atkreipkite Dėmesį, kad trumparegystė lęšiai nėra komplekte).

4、Lengva Įdiegti: Pirma, atkreipkite dėmesį į atskirti L ir R. Antra, įdiegti objektyvas anti-scratch žiedas ant Oculus Quest 2 objektyvas.Saugus vieno objektyvo apsauginis rėmas ir paspauskite kito galo žemyn.Kai išgirsite spragtelėjimą, tai reiškia, kad įrenginys buvo sėkmingas.Pagaliau magnetinė stabdžių-blue objektyvo rėmas ant objektyvo anti-scratch žiedas.

5、Padidinti VR Patirtis: Specialiai sukurtas lęšiai rėmas trumparegis žmonės,jums nebereikia nerimauti, kad akiniai bus subraižyti VR objektyvu.

Pakavimo Sąrašas:

2*Objektyvo Anti-Scratch Žiedas

2*Anti-blue Objektyvo Rėmas

2*Dangos Tipas Trumparegystė Objektyvo Rėmas(Objektyvai Pritaikyti, Įskaitant Lęšiai)

Apmokėjimas:

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos mokėti iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Vežimą:

1. Prekės bus išsiųstos Registruotu oro paštu iš Kinijos arba per Kurjerį arba Privačios Linijos.Mes galime tiekti sekimo numerį.

Punktas mažiau nei 2 kg nemokamas pristatymas Kinijos Oro Pašto įsipareigojimų.Jei jums reikia skubiai, prašome pasirinkti kitą, Express pristatymas.

2. We will ship iš užsakymai per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo.Bet koks produktas bus išbandyta 100% iki pristatymo.

3. Mes tik išsiųsti užsakymus, kurie bus patvirtinta adresai.Įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisinga ir iki datos.

4. Atminkite, kad pristatymo laikas gali būti ilgesnis, jei daiktai tikrinami muitinės.

5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Atsiliepimai:

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai