VR Shinecon 5-osios Kartos VR Akiniai 3D Virtualios Realybės Akiniai Lengvi Nešiojamieji Lauke, Tinka 4.7-6.0 Mobilaus Telefono

VR Shinecon 5-osios Kartos VR Akiniai 3D Virtualios Realybės Akiniai Lengvi Nešiojamieji Lauke, Tinka 4.7-6.0 Mobilaus Telefono

w163603

Nauja

Yra sandėlyje

€6.75 €3.99
Vnt.

Žymos: ps4 vr, ps vr, xiaomi mi vr headse, virtual dj 3, comfast wifi, stiklo vr, vaisiai loom, lipdukas vr46, vr, htc vr.

Aprašymai : Šis VR Akinius paverčia jūsų išmanųjį telefoną į ultimate 3D mašina 3D žaidimus ir padalinti ekraną filmus.Tikrai įdomus ir interaktyvios patirties, bet kokio amžiaus.Kad žmogiškas dizainas reguliuojami elastiniai dirželiai gali atitraukti dalį spaudimo nuo tilto į nosį, patogus dėvėti.Jūs to verti!

Savybės:

1. Tinka bet koks išmaniųjų telefonų, kurių dydis nuo 4,7 6,0 cm.Tinka žmonėms su trumparegystė pagal 5 diaptord.Multi-directional vėdinimo projektavimas pagreitina šilumos išsklaidymo, kad būtų sumažinta našta mobiliųjų telefonų.

2. Kiekvienas vartotojas gali reguliuoti objektyvo pirmyn ir atgal, 2 nepriklausomi mygtukai gauti savo optimalų židinio nuotolis (FD), o reguliuoti objektyvo kairę ir į dešinę, kad gauti savo optimalų mokinių atstumas (PD).

3. ABS medžiaga, mažas dydis, lengvas, lengva nešiotis.Galite imtis šio VR Akinius savo maišo ne bet kur, ar į jūsų automobilį, miegamasis, gyvenamasis kambarys, kavinė mėgautis filmus ir žaisti žaidimus.Imtis akiniai su išmaniuoju telefonu, imasi visas pasaulis su jumis.

4. Puikiai tinka veido, šių 3D VR akinius naudoja aukštos raiškos optinis dervos objektyvas.Reguliuojami elastiniai dirželiai gali atitraukti dalį spaudimo nuo tilto į nosį, super veido putos raštas, patogus dizainas.

5. Įdėti telefoną į šį VR Akiniai, jūs galite mėgautis super didelis ekranas poveikis, 3D vaizdo įrašai.Nereikia eiti į kiną.Taip pat galite žaisti 3D žaidimus su juo, ir tai leidžia labai pakrovimas patirtis.

Techniniai duomenys:

Spalva: Juoda+Balta

Dydis: Apytiksl. 15.7*8.6*9.5 cm/6.18*3.39*3.74 colių

Pakuotės Svoris: apie 205g

Medžiaga: ABS

Objektyvas: Asferiniai optinis dervos objektyvas (remti žmonių su trumparegystė pagal 500 laipsnių)

Platus Matymo Kampas: 85°

Objektyvo Skersmuo: apie 40mm/ 1.57 colių

Pagalvėle Medžiagos: sponge

Mokinys/Objekto Atstumo Reguliavimas: apie 62/45mm (2.44/1.77 in)

Paramos Mobilus Telefonas: už 4.7-6.0 colių mobilieji telefonai

Pakavimo Sąrašas:

1 x VR Akiniai

1 x ekrano užsklandą

1 x Valymo servetėlės

1 x Vartotojo Vadovas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai