Originalus Xiaomi Mijia LED Koridoriaus Naktį Šviesos Kūno Judesio Jutiklis Spindulių Nuotolinio Valdymo lova, Naktį Šviesos Smart Home Nakties Žibintas

Originalus Xiaomi Mijia LED Koridoriaus Naktį Šviesos Kūno Judesio Jutiklis Spindulių Nuotolinio Valdymo lova, Naktį Šviesos Smart Home Nakties Žibintas

w153240

Nauja

Yra sandėlyje

€13.14 €11.43
Vnt.

Žymos: xiaomi mijia 3, co2 jutiklis, lampada xiaomi naktiniai staleliai, lempa, 2, xiaomi led ligjt, mijia pro lempa, mijia, mijia xiaomi, šilumos infraraudonųjų spindulių lempa, batery xiaomi mija, "bluetooth" xiaomi mijia.

Sveiki, Draugas,ten yra klaida apie qunatity esančiame prekės paveikslėlio,ji turėtų būti 2 vnt. ne 3 vnt,prašome žinoti.

Mijia Naktį Šviesos Aprašymas:

● Lytinių funkcijų patenka į mažas šviesos su minkšta žiedlapis-stilius šviesos pasiskirstymą, built-in Frenelio lęšis, ir šviesai jautrus jutiklis; paprasto dizaino, kad atitiktų įvairių namų dekoro; ji yra ne tik šviesos, bet ir puiki puošmena

Originalus Xiaomi Mijia LED Lempos Yeelight Koridoriaus Naktį Šviesos Spindulių Nuotolinio Valdymo Kūno Judesio Jutiklis " Smart Home Mi Namų Šviesos Lempos

Neeilinis aptikimo funkcija

Lemputė 120 laipsnių stebėjimo kampu ir aptikimo atstumas yra iki 5 iki 7 metrų.Naudojant pažangias šviesai jautrus jutiklis ir žmogaus infraraudonųjų spindulių jutiklių technologija su anti-centrinis trukdžių funkcija, šviesos, gali įjungti automatiškai tamsioje aplinkoje ir šviesos 15 sekundžių.

Mažas energijos suvartojimas

Ji yra maitinama trimis AA tipo baterijomis, nemokamai jums iš lizdo problemų.Pasirinkimas itin mažas energijos suvartojimas jautriųjų programos užtikrina tik 0.25 mW elektros energijos suvartojimas, kai telefonui veikiant laukimo režimu.Du ryškumo koregavimas, 0.7 liumenų režimas gali būti naudojamas apie 12 mėnesių, 3.8 liumenų režimas gali būti naudojamas apie 6 mėnesių laiko.

Ultra-plonas fresnel objektyvo

Frenelio ultra-plonas objektyvas, siekiant padidinti našumą, jutiklis.Žvynų iš viso refleksijos struktūra atspindi šviesą į difuzinio atspindžio ir šviesos plinta tolygiai umbra atneš geresnio regėjimo patirtį.

Minkštas ir patogus šilta šviesa

Be matomo mirksėtų žiburiai, apsaugoti vizija jūsų akis, ypač jūsų kūdikio akis.

Naudojant aplinką tausojančias medžiagas

Pasirinkimas ABS medžiagos ir didelio tankio polietileno medžiaga, šviesa turi mažą kūno lankstumą, kuris yra daugiau patvarus, praktiškas ir saugiau.

Minimalistinio dizaino stilius

Atsižvelgiant išorės minkštas apvalus dizainas susiduria silkily-neliesti krašto, lengvai rungtynių su įvairių baldų stilius.

MiJia Indukcijos Naktį Šviesa su Judesio davikliu — Minkštas Pavyzdžiui, Mėnulio Blizgesį Jūsų Namuose

Pastaba:

Baterija yra uždrausta oro laivybos saugą, todėl baterijų yra paimtas prieš pristatymas.Specifikacija: Tipas: Naktį Šviesos Neprivalomas Spalva: Šiltai Balta Medžiaga: ABS Skaistis: 0.7 Lm Neprivaloma Šviesos Spalva: Šilta Balta Maitinimo šaltinis: Baterijos, Baterijos Tipas: 3 x AA baterijos (neįtraukta) Įėjimo Įtampa: DC 4.5 V Gaminio svoris: 0.141 kg Gaminio dydis: 8.40 x 8.40 x 3.60 cm / 3.31 x 3.31 x 1.42 cm pakuotę įeina: 1 x Mijia Naktį Šviesos Lizdas-Nemokamai Naktį Šviesos

Atsisveikinti su lemputė su lizdu.Atsisveikinti su sudėtingo įrenginio.Mijia Smart Light suteikti jums Super-Didžiulis Indukcijos Asortimentas, Mažos Galios sąnaudos ir Tylus, Minkštas Nakties Šviesa.

Super-Didžiulis Indukcijos Diapazonas

Priimti papildomi Šviesos jutiklio Technologija ir infraraudonųjų spindulių jutiklių Technologija, kad ji šviesos automatiškai, kai sugauti savo judėjimo pagal silpna šviesa būklės.Ji turi infraraudonųjų spindulių anti-trukdžių funkciją, kurios gali šviesos dailiai.

* 120°super-didžiulis indukcijos taikymo sritį.

* 5-7m suvokimas.

Maloniai Primena: siekiant užtikrinti normalų darbo smart šviesos, prašome įdėti jį atokiau nuo radijo produktą, apie 2 metrų, kaip WIFI kelvedžio ir stiprintuvo.

Super Mažos Galios Sąnaudos

Tik įdiegta su 3 AA tipo baterijos, jūs galite jį naudoti visus metus pagal 0.7 šviesos režimą.Ji gali būti naudojami pusę metų pagal 3.8 Šviesos režimą.

* Dvejopo Šviesos režimo reguliavimas

* 0.25 mw Super Mažas Laukimo Įtampa

Vieta Visur

3M Guma Dizaino, kad ji gali būti dedama ir šviesos laisvės visur.Ar spinta, koridoriaus, spintelės, lovos, garažas, vartai, arba bet kur, kur reikia šviesos.

Maloniai Primena: Mijia Smart-sensor Šviesos suprojektuoti su 3M guma, kuri turėtų būti naudojama ant lygaus ir tvirto sienos.Jei jūs jį naudoti silpnas sienų arba tapetų, ji bus sužeisti, kai jūs neplyštų iš jų.

Meistriškumo Dvasia High-Tech Dizainas

Patvirtinti Super plonas Frenelio Lęšio pagerinti jutiklių veikimą.Žvynų Visi Atspindintis Struktūra gali atspindi visus šviesos efektyviai ir blizgesį umbra vienodai kuri atneš jums ir jūsų šeimai minkštas ir patogus šviesos.

Akių Apsauga Minkšta Šviesa

Moksliniai tyrimai rodo, kad, kai šviesa apšviesti staiga naktį, tai turės įtakos regėjimo augimo kūdikiams.Mijia Smart Naktį šviesa gali suteikti minkšta šviesa be strobe flash kūdikiams, siekiant išvengti bet sužeisti.

Dėmesingas Priežiūros Visiems

Mijia Jutiklis Lempos gali atnešti šiltą ryškumą ir vadovas dailiai vaikams, kurie bijo tamsos, senas, kurie yra silpna, akyse naktį.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai