Aukštos Temperatūros Žalvario Dujų Turbo Žibintuvėlis, Propanas, Suvirinimo, Santechnikos Nešiojamų Bunsen Degiklis Dujų Degiklis Šildymo Krosnis

Aukštos Temperatūros Žalvario Dujų Turbo Žibintuvėlis, Propanas, Suvirinimo, Santechnikos Nešiojamų Bunsen Degiklis Dujų Degiklis Šildymo Krosnis

w80361

Nauja

Yra sandėlyje

€14.73 €12.08
Vnt.

Žymos: degiklio dujų fakelas, butanas dujų fakelas, alkoholio lempos, dvasia, viryklė, virėjas fakelas, micro viryklė, alkoholio degiklis, žalvario fakelas, degiklis laboratorija, lauko nešiojamų viryklė.

Savybės:

1. Palyginti su tradicinių suskystintų dujų Bunsen įrašymo įrenginį nereikia būti prijungtas prie dujų žarna ir suskystintųjų dujų butelio, ir gali būti naudojamas bet kuriuo metu ir bet kurioje vietoje, ir yra labai nešiojamų.

2. Produktas yra įrengta oro įleidimo reguliavimas sandarinimo durų ring.By reguliavimas durų sandarinimo žiedas, liepsnos kietumo ir temperatūros gali būti keičiamas, kuri tinka įvairių praktinio veikimo reikalavimus.

3. Produktas yra pagamintas iš geltonos spalvos vario, yra patvarus ir nekeičia spalvos.

Produkto Pavadinimas: Nešiojamas Mini Bunsen Šviesos

Spalva: geltona

Medžiaga: žalvaris

Pakuotės Turinys:

1 * Nešiojamų Bunsen degiklis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai