Žakardo Sofa Apima Sofa Medvilnės Rankšluostį Lininis Audinys Keturis Sezonus Sofos Dangtelio Kampe Sofa Apsaugos Atveju Kambarį Dekoro

Žakardo Sofa Apima Sofa Medvilnės Rankšluostį Lininis Audinys Keturis Sezonus Sofos Dangtelio Kampe Sofa Apsaugos Atveju Kambarį Dekoro

w152673

Nauja

Yra sandėlyje

€15.58 €8.26
Vnt.

Žymos: trumpas sofos apima, padengti sofa, žakardo sofa slipcover, autobusų pagalvėlė padengti, nustatyti kampe sofa apima, pledas ant sofos, audinio gucci, ikea sofa dangtis, kinijos pagalvė, sofa kokybėje juoda.

【Medžiagos】: medvilnės, lino 【Stiliaus】: modernus minimalizmas 【Spalva】: kaip pavaizduota 【Funkcijų】: drėgmės absorbcijos ir ventiliacijos Būdą pasirinkti sofos viršelis: dydis sofa apima jums pasirinkti turėtų būti 20~30 cm didesnis nei faktinis dydis sofos.Likusios dalies, gali būti pakabinama žemyn apsaugoti pusėje sofa-lova, arba, įsitaisiusi pagal sofos išvengti slydimo. 70cm pločio serija: tinka sofos su pločių beloween 60cm 90cm pločio serija :tinka sofos tarp 60-75cm plotis-110cm pločio serija: tinka sofos tarp 75-105cm plotis 1. Atlošą, Jei P Jei 60cm, Jei P > 75cm , galite pasirinkti 110x110cm 2. Porankiai, Prašome pasirinkti porankiu pagal matmuo G*H 3. Sėdynės Padengti, Prašome pasirinkti, F*E+20cm) 1PC;B*A+20cm) 1PC; C*D+20cm) 1PC Pastaba : šis produktas nuotrauka rodo, yra visas komplektas, tik kaip nuoroda,bet parduoti 1 vnt tikro dydžio, dydis Parinktis jūs galite pasirinkti tinkama dydį, paprastai viena sofa turi Keletą dydžio derinys !!!Jei jūs nežinote, kaip išsirinkti, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Apie Laivybos 1. Mes atsiųsime produktas per 3-7 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos. 2. Dėl Muitinės formalumus, Mes visada rašyti vertė 8-20 JAV dolerių.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. 3. Šie mokesčiai yra pirkėjų atsakomybę. 4. Jei jums nereikia gauti savo daiktą per 60 dienų, prašome susisiekti su mumis.Mes tai patikrinti jūsų.Atsiliepimų Apie 1. Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. 2. Prašome palikti Teigiamą Atsiliepimą ir 5 Žvaigždžių,jei esate patenkinti elementus.Būsime dėkingi, jei galite skelbti nuotraukas elementus. 3. Jei turite klausimų apie prekę ar mūsų paslaugas, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį ir padavimo ginčą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausią klientų aptarnavimą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai