Žakardo Sofa Padengti kambarį Universalus Aikštėje pledas Sofos Padengti storu Ruožas Slipcover 1/2/3/4 vietų Europos Sofa atveju

Žakardo Sofa Padengti kambarį Universalus Aikštėje pledas Sofos Padengti storu Ruožas Slipcover 1/2/3/4 vietų Europos Sofa atveju

w182390

Nauja

Yra sandėlyje

€11.45
Vnt.

Žymos: sofos padengti žakardo, padengti sofa ruožas, trumpas sofos apima, kėdė padengti, padengti sofa, žakardo sofa slipcover, pledas ant sofos, ruožas universalus sofa apima, lotus sofa, didelis sofa-padengti 3 vietų.

Tiesiog Atnaujinti Savo Sofos

Jei jūsų sofa atrodo šiek tiek neveikia ar ne taip nauja.bet jūs nenorite pirkti nauja sofa vėl pradėti sofa padengti skirs savo sofos naują išvaizdą.

Tinka Tiesiog Teisė

Mūsų sofos padengti su sijonu galite tinka labiausiai tipas sofos, pvz.: Antikvariniai Sofa-lova, Odinė Sofa, Suapvalinti Atgal Sofa, T-pagalvėlė Sofa, Chesterfield Sofos, ir t.t.

Matavimo Vadovas

Prašome įvertinti savo sofos prieš perkant.Išmatuoti ilgį sofa iš taško A į B (įeina porankiai), tada pasirinkite reikiamą dydį iš sąrašo žemiau: Ilgis: 90-140cm (35-55in), pasirinkti-vietė (Fotelis); Ilgis: 145-185cm (57-72in), pasirinkti Dviejų vietų (Loveseat); Ilgis: 190-230cm (74-91in), pasirinkti Tris-sėdynė (Sofa); Ilgis: 235-300cm (92.5-118in), pasirinkti Keturių vietų (XL Sofa).

Pastaba

Ši sofa apima taikomų sofa, kuri yra atotrūkis.

Medžiagos

Pagamintas iš tvirtos ir tampus 88% poliesterio ir 12% spandex.Labai tampri ir meistriškumo, kad FRISWIZ sofos, sofos apima tinka labiausiai sofos.

Įdiegimo Vadovas

1, Rasti "ATGAL" etiketės ir padaryti etiketės įsikūręs viduryje sofa atgal. 2, Padengti sofa lėtai iš už nugaros. 3, Tuck nei audinio į tarpą tarp sofos atgal ir pagalvėlė, ir tada tuck anti-slip putos volelis į tarpą. 4, Sklandžiai visą sofa dangčiu ir baigti diegimą.

DUK

Q: ar ši sofa slipcover skalbti mašinoje? A: Taip, ji yra.Q: Ar plaukų, korp, dulkių linkęs kabintis ir skausmas pašalinti?A: Jūs galite teptuku jį lengvai su ranka arba naudoti a korp voleliu.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai