Karšto Pardavimo ODB 2 OBD2 EML327 V1.5 Diagnostikos Skaitytuvas Automobilių EML 327 ELM 327 1.5 v OBD2 Bluetooth " Adapteris, rusų Autoscanner

Karšto Pardavimo ODB 2 OBD2 EML327 V1.5 Diagnostikos Skaitytuvas Automobilių EML 327 ELM 327 1.5 v OBD2 Bluetooth " Adapteris, rusų Autoscanner

w151719

Nauja

Yra sandėlyje

€8.27 €6.70
Vnt.

Žymos: autel maxicom mk808, obd2 skaneris, obd2, mercedes-benz skaitytuvo, elm 327 v 1 5 pic18f25k80, launch x431, elm327 bluetooth daug, skaitytuvas, Elm 327, automobilių diagnostikos aparatūra.

DUK

Q1: Kas yra versija ELM327?

A1: Tai 100% Realus PIC18F25K80 Lusto versija v1.5, nekilnojamojo v1.5 versija ELM327 Bluetooth " adapteris, jei ne pats, kaip ir aprašymas, mes siūlome 100% grąžinimo.

Q2: Kas yra skirtumas tarp V1.5 ir V2.1 ?ir Kaip galima tai patikrinti ?

A2: Mūsų naujausias ELM327 yra 100% V1.5, kuris palaiko full protokolai versija(10 protokolų), ypač J 1850 & J1939 Protokolai Japonų Automobilių ir amerikietiški Automobiliai, kita elm327 tik 7 ar 9 protokolai.

Q3: Ar šis adapteris palaiko dyzeliniai automobiliai ar sunkvežimiai ?Tai darbo su "IOS"?

A3: ELM327 ar parama dyzelinių transporto priemonių, o ne remti sunkvežimių, ji veikia tik 12V transporto priemonių.Ir tai ELM327 yra "bluetooth" versija, skirta "android" sistema, mobiliųjų telefonų.Jeigu jums reikia " IOS " versiją, prašome kreiptis į ICAR2 WIFI ELM327.

Q4: Ar jūsų ELM327 Ateiti su bet kokios programinės įrangos?

A4: Taip, visos programinės įrangos, mes turime nusiųsti į Interneto debesis jau, jūs gausite vieną, žingsnis po žingsnio, naudojimo instrukcija(anglų ir rusų), įskaitant QR kodas (scan ji per www.poligon-1.lt app) ir atsisiuntimo nuorodą.Programinė įranga KOMPIUTERIO ir "Android" cell-phones yra ir galima.Galite atsisiųsti programą tiesiai nuskaitymo mūsų QR kodą žemiau, su www.poligon-1.lt app

Galite taip pat ieškoti "Momentas" arba "ELM327" android Play store atsisiųsti.Kalbos programinė įranga bus pakeista, priklauso nuo jūsų telefono kalbos parametrus. (žemiau ekrano fotografiją, skirta "android" tablet)

5 klausimas: Kaip aš galiu žinoti, jei mano automobilis yra darbo su ELM327, ar ne ?

A5: Tai ELM327 bluetooth adapteris yra darbo visus OBD-II Reikalavimus transporto priemonėse.Su OBDII reikalavimų transporto priemonių referernce, kaip nurodyta toliau: 1996 ar naujesnis modelis metus transporto priemonė pagaminta Jungtinėse amerikos valstijose Tinka Chrysler ,Tinka Ford ,Tinka GM ,Tinka Jeep 2004 ar naujesnių metų modelis transporto priemonės, pagaminti Europos Sąjungos Tinka Alfa Romeo, Tinka SAAB, Tinka Acura, Tinka Opel, Tinka Audi, Tinka Seat, Tinka Peugeot ,Tinka Renault " nuo 2009 metų, nepalaiko Clio 2 Tinka Bentley ,Tinka Skoda ,Tinka Daewoo, Tinka Benz ,Tinka Daihatsu ,Tinka Land Rover Tinka BMW ,Tinka Vauxhall ,Tinka Citroen, Tinka Volvo ,Tinka Fiat ,Tinka VW ,Tinka Ford ,Tinka Jaguar 2008 " arba naujesnis modelis, metai, automobilio Azijos Sąjungos Tinka KIA , Tinka Isuzu ,Tinka Honda ,Tinka Mitsubishi, Tinka Hyundai ,Tinka Dacia ,Tinka Lexus ,Tinka Mazda Tinka Nissan, Tinkami Subaru , Tinka Suzuki, Tinka Toyota

Šiltas Pranešimas

Už "Lada" / modernizuoti priekinės vaz/ UAZ automobilių modelių, nereikia pirkti, Jei jūsų automobilis yra iki 2010 m. Už Ssangyong automobilių modelių, nereikia pirkti, Jei jūsų automobilis yra iki 2008. Už Renault Dacia Logan automobilio modelį, nereikia pirkti, Jei jūsų automobilis yra iki 2009 m. Jūs taip pat gali pop variklio gaubtu ir ieškoti lipdukas, pavadintas "TRANSPORTO priemonių išmetamųjų TERŠALŲ CONTORL INFORMACIJA"

PASTABA: nors jis suderinamas su daugeliu automobilių, tačiau skirtinguose regionuose remti transporto priemonės OBD2 protokolu skirtingu laiku, arba kai automobilis yra spercial dizaino, todėl gali būti nesuderinamas su kai kurių automobilių, kurių nepalaiko OBD2 protokolu.Jei nesate tikri, kreipkitės į mus bet kuriuo metu!

Q5: Ką funkcijas, kad aš gali padaryti su ELM327 ?

A5: prietaisas yra mažų adapterį, kuris prijungtas prie automobilio OBD jungtis.Apie "Bluetooth", jis jungiasi prie bet kurio kompiuterio, planšetinį kompiuterį ar išmanųjį telefoną ("android"), ir Su jais susijusius diagnostinės procedūros .Darote šias paprastas operacijas, jūs galėsite: * Skaityti, trinti ir rodymo kodą aprašymai problemų - tiek standartinių bei specialių gamintojų. * Priemonės degalų sąnaudas. * Ekranas realaus laiko operacinės veiklos automobilį, pavyzdžiui, pagreitį, transporto priemonės greičio, alyvos slėgio, aušinimo skysčio temperatūros, variklio apkrova, įsiurbimo kolektoriaus slėgis, droselinės sklendės padėtį, vertybes deguonies davikliai, įsiurbiamo oro temperatūros, ir daugiau. * Išjunkite MIL (signalo Check Engine). * Atsisiųsti duomenis į išorines laikmenas įvairių formatų (spausdinti vėliau). * Įrašyti įvairius parametrus, ekrane ir grafika realiu laiku, ir daugiau.

ELM327-V1.5 (Mėlyna)Savybės:

* Mažo dydžio, kompaktiškas struktūra.Kištuko niekada netraukite * Stabilus belaidį ryšį. * Jokių laidų ar baterijų (adapteris maitinamas 12V Transporto priemonių baterija) * 30 Minučių be ryšio, tai bus automatiškai pereiti į miego režimą. * Itin mažas cumsumption miego režimo, mažiau nei 10MA * Palaiko beveik OBDII protokolus, plačiausios aprėpties zoną * adapteris naudoja spartaus ryšio režimas ir patikimiausias ARM lustai iki 60 PID/S.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai