AUTEL MaxiTPMS TS601 TS401 MX Jutiklis Programavimo PSSS Aktyvus OBD2 OBD PK TS501 TS508 PSSS ĮRANKIS 433 315 MHz 2in1 Padangos, Padangų Scan

AUTEL MaxiTPMS TS601 TS401 MX Jutiklis Programavimo PSSS Aktyvus OBD2 OBD PK TS501 TS508 PSSS ĮRANKIS 433 315 MHz 2in1 Padangos, Padangų Scan

w178275

Nauja

Yra sandėlyje

€607.94 €364.77
Vnt.

Žymos: dpf iš, logitech mx master 3 papildomi, autel maxicom mk808, anglų kalba meilė, obd2 skaneris, 423 mhz nuotolinio valdymo pultas, mx jutiklis, kabelio autel maxisys, skaitytuvas, automobilių variklio testeris.

1 PASTABA. TS601 išsiųstas iš Vokietijos ar Anglijos (Europos versija) neturi Magnetas!!! 2. Magnetas yra už kai kuriuos senus automobilius įjungti jutiklis.Jis nėra būtinas aksesuaras.Autel Gali jums gražus pirkinių!

AUTEL MaxiTPMS TS601 PSSS diagnostikos ir paslaugų teikimo įrankis, Palaikomos Kalbos: anglų, prancūzų, Vokietijos, ispanų, portugalų, olandų, lenkų, švedų, Japonų, korėjiečių, rusų, italų. ( Prašau papasakoti apie savo S/N mašiną įjungti kalbą reikia po to, kai jūs jį gauti.Ačiū~)

■ Įvadas

Į MaxiTPMS TS601 yra galingiausias PSSS diagnostikos ir paslaugų įrankis pasaulyje, galintis visiškai diagnozuoti PSSS problemų, taip pat aktyvinti TPMS daviklių ir perprogramuoti automobilio ECU .Šis profesionalus įrankis yra geriausias sprendimas padangų parduotuves bei automobilių dirbtuvės atlikti PSSS paslaugos!

■ Funkcijos 1. Suaktyvina visas žinomas OEM/Universal TPMS daviklių naudojant 125KHz nuolat arba keičiama bangų signalus; 2. Skaito jutiklių duomenis, įskaitant jutiklis ID, padangų slėgio, temperatūros, akumuliatoriaus būklę, OEM numeris, OEM jutiklis maker " ir OEM dažnis; 3. Leidžia jums tiesiogiai skaityti atsiliepimus iš visų 4 davikliai, aiškiai peržiūrėti visus TPMS daviklių ir palyginti jutiklis ir ECU duomenis, iš karto tiksliai nustatyti sistemos gedimus; 4. Siūlo-įrankis relearn procedūrą kiekvienam PSSS-įrengta Amerikos, Azijos ir Europos transporto priemonės.Nereikia relearning diagramas arba interneto paieška; 5. Programos AUTEL MX-Jutiklis su daug variantų, įskaitant Auto Kurti, Rankinis Sukurti, ar Klonas Jutiklis Id jokių jutiklio iš naujo mokytis, reikalingas jutiklio padėties nustatymo; 6. Siūlo OBD II Relearn parašyti Id transporto priemonėms, tiesiogiai, be papildomų procedūrų; 7. Siūlo vaizdo/garso atsakymai į operacijos yra daug lengviau pildyti; 8. Patikrinimų Remote Keyless Entry-Raktas FOB už transmisija; 9. Nepaprastai lengva naudoti su intuityvi navigacija ir step-by-step instrukcijas ekrane .

■ Profesionalus PSSS Diagnostikos ir Programavimo lengva naudoti PSSS priemonė, Autel TS601 suteikia vartotojams neprilygstamą patirtį efektyvumą ir tikslumą, pilnas PSSS diagnozę .Vietoj to, tiesiog patikrinti, jutiklių duomenis, jutiklis ID, padangų slėgio/temperatūros, akumuliatoriaus būklę, jutiklio padėtį ir nustatyti PSSS skaityti/rašyti jutiklis ID, skaityti/skaidrus PSSS kodai (išjungti PSSS įspėjamoji lemputė), priimti PSSS ECU informacija, bei atlikti garso testas, tai PSSS įrankis leidžia vartotojui programavimo jutiklio duomenų MX-jutiklis ir pakeisti sugedusį jutiklis, kuris yra su maža baterija arba neveikia.Greitai gauti Tikslią OBDII Diagnostikos Autel TS601 yra pirmoji integruoti PSSS įrankis su OBDII kodas skaitytojas.Išskyrus profesinės ligos diagnozės iki to PSSS, taip pat galite atlikti ypatingų diagnozė transporto priemonės variklis veikia, sąlygos ir veiklos statusą išmetamųjų teršalų papildomo apdorojimo, kuris yra vadinamas OBDII diagnostikos.Su OBDII diagnostikos funkcijas, galite greitai patikrinti transporto priemonės savarankiškai kontrolės būklės, tiksliai rasti kaltės, kad sukėlė, Žymės Variklio Šviesos, ir lengvai išjungti, žymės variklio šviesos, po to techninė priežiūra ir remontas.■ Funkcijos 1.Suaktyvina VISAS magnetines, dažnumas ir padangų defliacija sukėlė jutikliai, naudojant 125KHz nuolat 2.keičiama bangų signalus 3.Gauna tiek 315MHz ir 433MHz signalai 4 .Skaito / rašo jutiklis ID iš transporto priemonės valdymo blokas 5 .Skaito / išvalo kodai TPMS sistemos ir atstato gedimo indikatoriaus lemputė 6 .Skaito aktyvuotas jutiklių duomenis, įskaitant jutiklis ID, padangų slėgio, temperatūros, akumuliatoriaus būklę, OE numeris, relearn informacija 7.Skaito, dokumentus ir atkūrimams PSSS live duomenis, įskaitant padangų slėgio, signalo būsenos, temperatūros, akumuliatoriaus būsena ir pan. 8.Nuskaito PSSS ECU informacija 9.Atlieka paleidimas, bandymai ir specialios funkcijos 10.Programos transporto priemonės valdymo blokas mokytis jutiklis Id ir pareigos 11.Galintys programavimo vienos padangos Chrysler, Renault ir Citroen 12.Patikrinimų Remote Keyless Entry (Raktas FOB) už transmisijos 13.Grafikai transporto priemonės su 4 ar 5 ratais supaprastinti diagnostikos procesą, 14 .Pirminės atrankos proceso siūlo greičiau aktyvavimas ir diagnostika 15.Nustatyta, vaizdo ir garsoatsakymai patvirtinti davikliai veikia 16.Ekrane kodas sąvokos 17. Nepaprastai lengva naudoti su intuityvi navigacija ir step-by-step instrukcijas ekrane 18. Tinkamai LF signalas išvengti yra fooled kitų RD signalai 19. Built-in Li-polimero baterijos 20.Automatinė įjungimo-išjungimo išsaugoti baterijos veikimo laikas 21.Kalbų palaikymas: anglų, prancūzų ir ispanų kalbomis ir daugiau kalbų visame pasaulyje. 22.Gyvenime nemokamas atnaujinimas internetu per USB prievadą 23. Ergonomiškas dizainas, funkcijos, stiprus korpusas ir apsaugines gumos boot

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai