Nailono LED Šuns Pakinktai Naminių Kačių Šunų Antkaklis Panaudoti Vest Aukštos Kokybės, Saugos, Kad Šviesos Iki Šuns Pakinktai Mažas /Didelis/ Didelis Didmeninės

Nailono LED Šuns Pakinktai Naminių Kačių Šunų Antkaklis Panaudoti Vest Aukštos Kokybės, Saugos, Kad Šviesos Iki Šuns Pakinktai Mažas /Didelis/ Didelis Didmeninės

w151556

Nauja

Yra sandėlyje

€5.34 €3.74
Vnt.

Žymos: šuns pakinktai spausdinti, šuo har, pavadėlio led, hlbb šunų antkaklis, šuns pavadėlio led, nėriniai šuns pakinktai pavadėlio, apšviesta šuns pavadėlio diržas, katinas diržas, garsaus šuns pakinktai, pavadėlio.

Aprašymas: Tai yra taip pat puikus būdas užtikrinti, ir jūs, ir jūsų augintinio saugumą.

Savybės:

Medžiaga:nailonas dirželio

Spalva:Mėlyna;Raudona;Oranžinės Spalvos;Geltona;Žalia;Rožinė.

LED Powered by

Baterijos veikimo laikas:60 val.

3 šviesos režimai:Nuolatinis,Lėtai mirksintis,Greitai mirksi(su jungikliu pasirinkti).

Pastaba: įsitikinkite, kad priemonė savo šunį tiksliai, pagal dydį, prieš perkant užtikrinti, puikiai tinka.

Tikrasis spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl šviesos ir skirtingų monitorių.

Dydis yra rankinis matavimas, gali būti 2-3cm klaida.Prašome suprasti.

Prekės Dydis: XS = Plotis 1,5 CM * Krūtinės Ilgis ( 32 - 38 ) CM S = Plotis 2.0 CM * Krūtinės Ilgis ( 32 - 40 ) CM M = Plotis 2,5 CM * Krūtinės Ilgis ( 38 - 50 ) CM, L = Plotis 2,5 CM * Krūtinės Ilgis ( 43 - 60 ) CM XL= Plotis 2,5 CM * Krūtinės Ilgis ( 60 - 70 ) CM galime remti lašas laivybos 1.Mes paramos laivybos prekės, tiesiogiai savo klientams,bet jums reikia įdėti kad dėl www.poligon-1.lt ir palikti mums kiekviena pristatymo adresą jūsų klientų.We will ship pagal pristatymo adresą, kurį pateikėte. 2.Pažadame, kad yra ne įdėti visus Skelbimus, sąskaitos-faktūros arba sąskaitos į savo paketą.Jūsų klientai bus ne žinoti, bet informacijos apie mūsų parduotuvėje. 3.Mes atnaujinti laivybos metodas, DHL , ar AVS kitų express Jei jūsų užsakymas yra daugiau nei 200 jav DOLERIŲ.Daugiau informacijos galite susisiekti su mumis.Jei turite bet kokių abejonių , prašome susisiekti su mumis prekybos vadybininkas arba užsisakyti pranešimą, bet kuriuo metu.Tikimės, kad bendradarbiavimas su jumis!

Mes galime paramos lašas laivybos 1.Mes paramos laivybos prekės, tiesiogiai savo klientams,bet jums reikia įdėti kad dėl www.poligon-1.lt ir palikti mums kiekviena pristatymo adresą jūsų klientų.We will ship pagal pristatymo adresą, kurį pateikėte. 2.Pažadame, kad yra ne įdėti visus Skelbimus, sąskaitos-faktūros arba sąskaitos į savo paketą.Jūsų klientai bus ne žinoti, bet informacijos apie mūsų parduotuvėje. 3.Mes atnaujinti laivybos metodas, DHL , ar AVS kitų express Jei jūsų užsakymas yra daugiau nei 200 jav DOLERIŲ.Daugiau informacijos galite susisiekti su mumis.Jei turite bet kokių abejonių , prašome susisiekti su mumis prekybos vadybininkas arba užsisakyti pranešimą, bet kuriuo metu.Tikimės, kad bendradarbiavimas su jumis!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai