Dviejų Šunų Ištraukiama Ne Tangling Šuns Pavadėlio su Naujoviškų Gelio Rankena - Pėsčiomis, 2 Šunys Iki 50 svaru Kiekviena - 10 ft Veda PL024

Dviejų Šunų Ištraukiama Ne Tangling Šuns Pavadėlio su Naujoviškų Gelio Rankena - Pėsčiomis, 2 Šunys Iki 50 svaru Kiekviena - 10 ft Veda PL024

w188771

Nauja

Yra sandėlyje

€39.68 €26.58
Vnt.

Žymos: 2 šunį vaikščioti pavadėliu, 2 ft šuns pavadėlio, 2 kilpos šuns pavadėlio, atveju iphone, 10 xr raudona, 2 sluoksnis šuns pavadėlio, atveju raw, šuo 2 šuns pavadėlio, valdybos g3, frd l19, 2 didelių šunų pavadėlio.

Šuns pavadėlio su Gelio rankena leidžia patogiai vaikščioti du šunis, tuo pačiu metu išlaikant atskirų kontrolės kiekvienas!

Du šunys, nulis raizginys!patentuota built-verpimo ne tangling mechanizmas atlieka visą darbą už jus, todėl jūs galite mėgautis jūsų vaikščioti be sustojimo išnarplioti veda.

Su ištraukiama ne tangling šuns pavadėlio funkcijų, oranžinė ir žalia veda ir stabdžių mygtukų spalvomis, todėl jūs visada tiksliai žinoti, kuris šuo esate kontroliuoti.

Patogiai IR saugiai!Plonas ir lengvas dizainas, funkcijos komfortas, sukibimas gelio rankenos ir veda turėti atspindintis susiuvimo didžiausias visability.

Daro puiki dovana savininkai kelis šunis!Dydis: 50 svarų per šuo.Ilgis: 10 pėdų per šuo.

50lbs Per Šuo Patvarus Veda Atspindintis Oranžinė ir Žalia Veda Sukasi Automatiškai, Siekiant užkirsti Kelią Painiojimąsi Stotelių Kiekvienam Šuniui Individualiai Patentuota Nugara Technologijų 360 Laipsnių Spalva pažymėtas Žalia ir Oranžinė Mygtukų Kontrolės Žalia ir Oranžinė Veda 10 Pėdų Pratęsimo Kiekvienam Švino iš Viso 20 Pėdų Tiek Šunys Didžiausias Atstumas Ir Geriausia Dalis = Laimingas Šuniukų Vaikščioti Kartu

Atskiras Žalia ir Oranžinė Fiksavimo Mygtukai

Jei norite, kad jūsų šuo dėl žaliosios pavadėlio tiesiog užrakinti žalią mygtuką.Apelsinų pavadėlio išlaiko vyksta ir su visiška laisvė.Ši funkcija yra naudinga tiems, kurie nori laikyti vieną šunį šiek tiek arčiau ar toliau nuo jo.Pavadėlio toliau sukasi ir tu gali vaikščioti saugiai kontrolės, naudodami Mes pavadėlio.Tūkstančiai išaugo į meilę šio pavadėlio ir jį taip pat remia mūsų 1 metų garantija.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai