TWS 5.0 "Bluetooth" Ausines TWS pirštų Atspaudų Touch laisvų Rankų įranga HiFI 9D Stereo In-ear Ausinių Belaidės Ausinės Sportui

TWS 5.0 "Bluetooth" Ausines TWS pirštų Atspaudų Touch laisvų Rankų įranga HiFI 9D Stereo In-ear Ausinių Belaidės Ausinės Sportui

w15083

Nauja

Yra sandėlyje

€12.51 €8.76
Vnt.

Žymos: parduotuvės belaidės ausinės, husa oro ankštys, bem "bluetooth" ausinių, sl tws ausinių, "bluetooth" auksas, sportas viršų, "bluetooth" headphon, earphon, ios ausinių, usb stick.

Kulka Taškų:

1、Baterijos Lygis, LED Ekranas: įkrovimo dėžutė su įmontuota 2000 mAh baterija, gali būti automatiškai mokestis, kai ausinių, patenka į apmokėjimo langą.Baterijos statusą, ausinės ir krovimo langelis gali būti aiškiai matoma, išvengti gėdos ir staiga išsekti.

2、Ilgesnis Baterijos veikimo laikas: įmontuotas didelės talpos bateriją galima įkrauti iš karto ir visiškai įkrauta, kuri tinka įvairiose situacijose, todėl jūs galite keliauti su savimi.Naujausia "Bluetooth" 5. 1 technologija užtikrina stabilų ryšį ir mažesnis energijos suvartojimas.Ji taip pat palaiko dual stereo ragina, tiesiog visiškai įkrauti "Bluetooth" laisvų rankų įrangą, tada jie padės jums mėgautis 4-5 valandų muzikos arba skambučiai.

3、už TWS Hi-Fi Stereo: belaidė laisvų rankų įranga yra aukštos kokybės garsiakalbiai su pritaikytą aukštos kokybės garso vienetų, kuri daro bosas sunkus, garso aukštumą yra aiškus ir skaidrus, ir stereo ir mono poveikis "Bluetooth" laisvų rankų įranga yra puikus.Jūs galite naudotis tik vienu ar naudoti juos kartu mėgautis stereo garsas.Aukštos kokybės garsiakalbiai su pritaikytą aukštos kokybės garso vienetų atneš jums šventę klausos.

4、Auto-porą Power-on: imti laisvų rankų įranga, automatiškai maitinimą, automatiškai sujungti telefoną, ir prisijungti prie telefono; smart touch control dizainas suteikia daug patogumo.

5、Tiesa Belaidė laisvų Rankų įranga-touch Valdymas: Leidžia jums lengvai valdyti muziką ir skambučius, taip pat žaisti, pauzė, praleidžiant takelius, garso reguliavimas, atsiliepimas, kabo aukštyn arba atmesti.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: dėl TWS Belaidžių Ausinių

Modelis: M10

"Bluetooth" versija: V5.1

Perdavimo atstumas: iki 10 metrų

Ausinių galia: 50mAh

Baterijos talpa įkraunama bay: 2000mAh

Įkrovimo laikas: 60 minučių

Budėjimo laikas: 120 val.

Muzikos trukmė: 2-3 valandos

Pokalbio metu: 2-3 valandos

Maitinimo įtampa: 5V/1A

Atsparus vandeniui reitingas: IPX7 įranga

Ausinių įkrovimas: apie 40 kartų

Tarnavimo laikas: apie 220 val (reikia būti naudojamas su įkrovimo stotelę.)

Pokalbio laikas: apie 180 valandų (turite būti naudojamas su įkrovimo stotelę.)

Kontrolės metodas: touch operacija

Suderinamumas: 99% "Bluetooth" mobile/kompiuterio įrenginių rinkoje.

Pakavimo Sąrašas:

2*už TWS "Bluetooth" Ausinių

1*Įkrovimo Kamera

1*Įkrovimo Kabelis

4*Earmuff

1*Instrukcija

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai