Lavalier Atvartas Mikrofonas LVM3 Mic su Klipą & Priekinio stiklo apsauginės ausinės skirtos iPhone, iPad DSLR Fotoaparatas Įrašo "Youtube" Vaizdo Interviu

Lavalier Atvartas Mikrofonas LVM3 Mic su Klipą & Priekinio stiklo apsauginės ausinės skirtos iPhone, iPad DSLR Fotoaparatas Įrašo "Youtube" Vaizdo Interviu

w150306

Nauja

Yra sandėlyje

€9.71
Vnt.

Žymos: fifine k678 pop filtras, mic ws 858, vaizdo kamera nikon, iphone mic rode, microphon preamp, dslr, microphon, jojo, grupė mikrofonas, micro mikrofonas.

Lavalier Atvartas Mikrofonas LVM3shy Mic su Lengva Klipą Sistemos & Priekinio stiklo shyMuff Registravimo "Youtube" Vaizdo Interviu

Prašome atkreipti dėmesį : jei built-in-app "Android" išmanusis telefonas gali neatpažinti išorinį mikrofoną, jums reikia atsisiųsti programėlę iš " Google Play Parduotuvė ir įdiekite programą.Bet jums reikia nustatyti, kad app atpažinti išorinį mikrofoną.

Nicama LVM3 yra profesionalus lavalier mikrofonas, kuris panaikina triukšmą už nepriekaištingą filmavimo.jis įrašai švarus ir aiškus garsas profesinės resultsIt.Nicama LVM3 yra suderinama su DSLR fotoaparatų, tokius kaip Canon EOS DSLR 5D Mark II III 6D 7D T6s T7i T6i T5i T4i T3i , "Nikon", "Sony" vaizdo Kameros", "Android" išmaniuosiuose telefonuose, "Apple IOS" įrenginiai "iPhone" 6 6s 7 8 X "iPad", laptop ir PC et.

Kai LVM3 mic dirba su DSLR arba vaizdo Kameros, Prašome susisiekti su adapteriu, LVM3 gali būti naudojamas interviu ir pokalbių šou.

Dirbant su smartphonach, ji gali būti naudojama "Youtube" prenumeruojamų Transliacijų,telefono transliacijos,interviu net padaryti Music sampler.

Skirtas DSLR fotoaparatas

Kaip Jautrumą LVM3 Mic yra didelis, jei įrašymas pavyzdys yra aplinkos triukšmo, sumažinti Rec.lygis kameros, prašom.Jums reikia reguliuoti Rec.lygis prie approprate vieta, todėl jūs galite gauti geriausią balsą.

Pastaba:Čia yra dvi kabelį, galite pasirinkti , vienas 20ft vienas yra 9.84 pėdų .

Profesionalus Stiklų Apsauginės Ausinės

LVM3 mikrofonas yra įrengta su Pro priekinio stiklo apsauginės ausinės, kurios yra dirbtiniai kailiai vėjo padengti.

Priekinio stiklo apsauginės ausinės minimazes vėjo, triukšmo ir kitų trikdžių triukšmo.Taigi, jūs galite gauti aiškus įrašas su LVM3 mikrofonas, ar patalpoje ar lauke.

Išmaniųjų telefonų įrašą "Youtube", Interviu ir Video Konferencijos

Kabelis LVM3 yra 20FT/236in ,ir 9,8 PĖDŲ galite rinktis.jūs galite paversti scence pakankamai vietos.tai taip convinient gauti balso jums reikia.

3,5 mm TRRS Lizdas yra suderinamas su "Apple" produktai: "MacBook, iPad, iPhone arba iPod., "Android" & "Windows" Išmaniųjų Telefonų

Naudojant LVM3 mikrofonas dirbti su DSLR arba vaizdo Kameros, Prašome prisijungti plokštę,ar jūsų vaizdo gauti nieko gero.į LVM3 gali būti naudojamas interviu ir pokalbių šou.

Nicama LVM3 lavalier microphone nereikia baterijų, todėl jums nereikės nerimauti, mikrofono išjungimas, kai jūs darysite filmų.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai