BM 900 Mikrofon Nustatyti Profesinės Kondensatoriaus USB Mikrofonas kompiuterio BM 800 Patobulinta Garso Studija Vokalo Įrašymas KTV

BM 900 Mikrofon Nustatyti Profesinės Kondensatoriaus USB Mikrofonas kompiuterio BM 800 Patobulinta Garso Studija Vokalo Įrašymas KTV

w182096

Nauja

Yra sandėlyje

€23.64 €17.73
Vnt.

Žymos: bm800 kondensatoriaus mikrofonas, kamera microfone, bm 800 isk, hifi mikrofonas, usb, fifin, bm900 vielos, microphon pc, belaidžio comica, BM800, grupė mikrofonas.

Aprašymas: Specialiai sukurta kompiuterio įrašai, dainavimas tinklo 3D reverb Mažos išėjimo varžos už geriausią garso Žemo dažnio gali būti pratęstas žemiau 30Hz iki 20kHz Profesinės triukšmą, USB powered, lengva nešiotis ir naudoti, Idealios radijo kambarys, balso, studijos, namų įrašymas, žaidimų ir vaizdo pokalbių Užsakymą dažnio atsakas yra 30Hz-20kHz, aiškūs, aukštos kokybės garsą Net su didelį poveikį diegimo, studijų vibracijos, naudoti užrakto mygtuką, norėdami nustatyti kampą Tipas: Laidinis Garso vadovas: capacitive Jungtis: USB Dažnių diapazonas: 30Hz -20kHz Jautrumas: 25mV / Pa (-32dB + -2dB) Kabelio ilgis (cm): 2.54 metrų Funkcija: BM 900 Mikrofonas Puikus Reverb Chip Built-in Mikrofono Reverb tikrasis aparatūros.Koreguojant mikrofonas reverb rankenėlę, galite pridėti reverb, kad puiki daina, nereikia įdiegti tvarkyklę, nėra sudėtinga valymo darbo, net jei vartotojas patirties, taip pat galite naudoti BM900 greitai įrašyti Paprastas darbalaukio parama ir kempine vėjo ir kiti priedai užbaigti, naudoti patogiau Instrukcijos: Kaip nustatyti?

Prijunkite USB kabelį prie savo kompiuterio, tuo pačiu metu.Paruoštas naudoti.

Jei mikrofonas negali būti naudojama jūsų prietaiso, patikrinkite, jei jūsų prietaisas turi nustatyti pati teisingai su mikrofonu.Jei ne, atlikite žingsnis, siekiant nustatyti jį.

1 žingsnis: Atidarykite savo valdymo skydas, tada spustelėkite "garsas", langas pasirodo.

2 žingsnis: Pasirinkite įrašymo, jūs pamatysite, kad mikrofonas yra sukurta arba dėl įsipareigojimų neįvykdymo.

3 žingsnis: Dukart spustelėkite mikrofono, jei jis jau sujungtas., ir tada nustatyti savo

mikrofonas ypatybės.

Q1: Jei mikrofonas neveikia, ką daryti?

Atsakymas: 1.Atjunkite USB kabelį ir patikrinkite, ar smeigtukai apačioje mic yra laisvesnė.

2.Iš naujo paleiskite kompiuterį ir iš naujo prijunkite mic prie kito USB prievado.

3.Jei "USB PnP Audio Device" parodomas garso parametrų kompiuterį(žemiau yra būdų, kaip gauti garso parametrai), mic yra pajėgi dirbti.

("Windows": Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite garsiakalbio piktogramą dešiniajame kampe kompiuterio→"Įrašymo Įrenginį"

"Mac": Spustelėkite "Sistemos Nustatymai"→"Garsas"→"Input")

Jei ne, prašome elektroniniu paštu mums.Mes atsiųsime jums naują USB kabelis pakeisti.Jei kaiščiai yra ne laisvesnė, problema bus melas, USB jungtis.

Q2: Jei mic yra šnypštimo, ką aš galiu padaryti?

Atsakymas: priežasčių yra daug, mes nesame tikri, ką daro mic atlikti blogai, nors mes tikimės, kad jūs galite išbandyti pasiūlymų žemiau, norėdami pamatyti, jei jie gali padėti.

1.Vėl prijunkite USB kabelį į mikrofoną.Jei kabelis tampa laisvi, triukšmas yra lengvai generuojamos ar perdavimo signalas gali paleisti į problemą.

2.Iš naujo nustatyti kompiuterį ir iš naujo prijunkite mikrofoną, į kitą USB lizdą.

3.Vieta tai ne per arti maitinimo šaltinio ar kompiuterio šeimininko.Patikrinkite, ar yra išmaniųjų telefonų netoli USB kabeliu.

4.Nustatyti ant kūno kontrolės mic ir įvesties/išvesties lygio kompiuterį už 50%-75%.Tomas yra kaltininkas dėl triukšmo.

("Windows": Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite garsiakalbio piktogramą dešiniajame kampe kompiuterio→"Įrašymo Įrenginį"/"Playback Device"→dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite "USB PnP Prietaisas"/default garsiakalbis→"Properties"→"Lygius".Jei ten "Microphone Boost", pasukite jį į 0-10dB.

"Mac": "Sistemos Nustatymai"→"Garsas"→"Input"/"Išėjimo"→"Sąnaudų Apimtis"/"Produkcijos Kiekį")

5.(Jei naudojate " Windows kompiuteryje,) išjungti visus garso efektus.

(Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite garsiakalbio piktogramą dešiniajame kampe kompiuterio→"Atkūrimo Įrenginys"→dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite numatytasis garsiakalbis→"Priedai"→spustelėkite "Išjungti visi garso efektai".)

Tikimės, kad šie metodai gali padėti pašalinti triukšmo ir, kad mic garsas geresnis.

Q3: Jei mic atsijungia pati be įspėjimo, ką aš galiu padaryti?

Atsakymas: yra dvi priežastys, dėl šios padėties.Viena yra tai, kad ryšys labai silpnas.Kitas yra, kad USB kabelis yra pažeistas.Jei bandėte replug USB kabelį į mic, ir plug mic prie kito USB prievado, tada tai bus problema kabelį.Tiesiog rašykite mums, kad mes galime pakeisti, naujas kabelis jums.Tada mic turėtų gerai dirbti dar kartą.

Jei turite klausimų apie mūsų produktus, arba jei jūsų patirtis mums buvo mažiau nei tobula, jokiu būdu, prašome susisiekti su mumis iš karto ne www.poligon-1.lt.taigi, mes galime padaryti, kad tai jums tinka!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<