Spinta Lentynos, Pakabos Drabužių Spinta, Pertvara, Lentynos, Pertvarėlės Drabužių, Vielos Lentynų Saugojimo Organizatorius Aukštos Kokybės Namų Dekoro

Spinta Lentynos, Pakabos Drabužių Spinta, Pertvara, Lentynos, Pertvarėlės Drabužių, Vielos Lentynų Saugojimo Organizatorius Aukštos Kokybės Namų Dekoro

w148508

Nauja

Yra sandėlyje

€5.51 €3.52
Vnt.

Žymos: platus vielos lentynos, lauke organų, retro lentynos dekoras, vonios kambarys lipdukas, home offic, lentyna daliklis spinta, koranas medinės lentynos, lentyna kambario dozatoriais, plastikinės lentynos organizatorius, stick lentynos.

Savybės:

1. Išlaikyti Savo Spinta Organizuojamas: Mūsų akrilo lentynų skirtukais su aiškiai statybos ir minimalus dizainas vientisą išvaizdą, bet spinta, padės jums lengvai padalinti pločio lentynos sukrauti daiktai, tokie kaip drabužiai, megztiniai, rankšluosčiai, piniginės, paklodės ir užvalkalai į tvarkingas didelės krūvos, taigi jūs galite rasti ko ieškote greitai.

2. Geros Kokybės Medžiaga: Skaidrus akrilo lentynos, pakabos, yra pagaminti iš 100% akrilo, super didelis skaidrumo, švarus ir plonas išvaizdą.

3. Lengva Įdiegti: Tik lapeliai teisę į savo lentyną ir pamatyti, kaip theysnugly tvarkyti savo medžiagą, kuri leidžia greitai gauti savo vietą, tvarkingą ir gražų be jokių įrankių ar tvirtinimo įranga.

4. Naudojant Pastaba: Prašome nedvejodami išspausti dalikliu ir atverti įrašą, neturite paspauskite dozatorių sunku, priešingu atveju jis gali nutraukti.

5. Gaminio Matmenys: lentynos, pertvarėlės dydis yra apie 11.81*9.25*1.18 colių / 30*23.5*3cm, ir daliklis anga tinka medžio plokštės, kurių storis apie 0,8 colio~maždaug 1,1 colis.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Akrilo Dozatoriais Spintos Lentynos

Medžiaga: akrilas

Spalva: skaidrus

Dydis: apie 11.81*9.25*1.18 colių / 30*23.5*3cm

Paketų Sąrašas:

1*Akrilo Dozatoriais Spintos Lentynos

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai