Akrilo Stalviršio dantų Pasta stalčiuko Elektros Antakių Pieštukas Makiažo Teptukų, Vonios kambarys, Saugojimo dėklas su 4 dantų šepetėlį Skyles

Akrilo Stalviršio dantų Pasta stalčiuko Elektros Antakių Pieštukas Makiažo Teptukų, Vonios kambarys, Saugojimo dėklas su 4 dantų šepetėlį Skyles

w189698

Nauja

Yra sandėlyje

€6.81
Vnt.

Žymos: antakių žoliapjovės, clipper antakių, aukso akrilo stovo, elektros antakių žoliapjovės, 6 akrilo stovo, vieną antakių makiažas šepetys, akrilo kūgio formos stovo, akrilo rėmo stovo, vienos medinės makiažas šepetys, gradientas pieštukas makiažo šepetėliai.

Kulka Taškų:

1、Švari ir Tvarkinga: Tai akrilo tvirtinimo prie sienos gali puikiai organizuoti savo elektros dantų šepetėlį ir dantų pastą, kad jūsų vonios kambarys darbalaukio visada švarus ir tvarkingas.

2、Kokybės Medžiaga: Moderni elektros dantų šepetėlį turėtojas, pagaminti iš skaidraus akrilo.Su 4 slots dantų šepetėliai ir 1 lizdas, dantų pasta vamzdžiai, ji gali labai patenkinti jūsų šeimos poreikius!

3、Lengva Valyti: Tiesiog nuvalykite su drėgnu skudurėliu.Skaidri akrilo medžiagos, jūs galite aiškiai pamatyti viską iš vidaus.

4、Praktinis Naudojimas: turėtojui leidžia dantų šepetėlis išdžiūti ir nėra pelėsių arba tapo lipni, kai saugomi puodelio.Po saugoti ji taurės, tiesiog nuvalykite likutis, paliktas teptuku nuvalykite pagrindą.

5、Šiltas Patarimas: Prieš naudojimą, pašalinkite apsauginę plėvelę!Viskas, ką jums reikia padaryti, tai vieta jūsų dantų šepetėlį ir dantų pasta šalia vonios ar kriauklės, ir ji taip pat gali būti naudojamas kaip kosmetinis saugoti savo antakių pieštukai ir makiažo šepetėliai.

Specifikacija:

Pavadinimas: Desktop, Dantų Pasta, Dantų Šepetėlis Stalčiuko

Medžiaga: Akrilas

Spalva: skaidri, juoda, balta

Įpakavimas: dėžutės

Svoris: apie 170g

Dantų šepetėlis skylė: apie 4*4cm/1.57*1.57 į

Dantų pasta skylė: apie 6,5*4cm/2.56*1.57 į

Gaminio dydis: apie 16*11*11cm/6.3*4.33*4.33 į

Pakuotės dydis: apie 18*13*13cm/7.09*5.12*5.12 į

Pakavimo Sąrašas:

1*Stalčiuko

Pastaba:

1. Pastaba: Bet kokia dantų pasta ir šepetėlis parodė, demonstruoti tik informaciniais tikslais ir nėra įtraukti.

2. Ji yra rankinis matavimo ir gali būti paklaida 1-2cm.Kadangi monitorius nesukalibruotas tas pats, spalva prekių nuotraukos rodomos kompiuterio monitoriuje gali būti šiek tiek skirtingi.Tikiuosi, kad suprasti!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai