OWSOO WIFI Bevielio ryšio Apsaugos Kamera HD 1080P IP Kameros IP66 atsparus Vandeniui P2P ONVIF IR Naktinis Matymas, Judesio Aptikimas

OWSOO WIFI Bevielio ryšio Apsaugos Kamera HD 1080P IP Kameros IP66 atsparus Vandeniui P2P ONVIF IR Naktinis Matymas, Judesio Aptikimas

w173429

Nauja

Yra sandėlyje

€32.56 €22.79
Vnt.

Žymos: onvif wifi, hub ir rf, domofonas owsoo, vaizdo kameros rinkiniu, owsoo 8ch, cctv kit, kamera ip onvif wifi, vaizdo surveil, avtozum ip kamera su poe, asecam ip kamera su poe.

OWSOO WIFI Bevielio ryšio Apsaugos Kamera HD 1080P IP Kameros IP66 atsparus Vandeniui P2P ONVIF IR Naktinis Matymas, Judesio Aptikimas

Apžvalga:

Vandeniui saugumo kameros 1080P aukštos raiškos, kad galite fotografuoti aiškiai ne dieną, ir naktį.IP66 atsparus vandeniui funkcijų stovėti blogai bet kokiu oru.Micro SD kortelės saugojimo didžiausias 128G leidžia daugiau atminties pajėgumą.Tai yra idealus saugumo kameros saugoti savo namus ir šeimą.

Savybės:

* Paramos mobilusis telefonas, kompiuteris kliento ir naršyklės LAN tinklo prieigos tuo pačiu metu, remti WIFI hotspot, AP ir maršruto dviejų režimų perjungimas.

* Parama viešosios interneto prieigos taško ryšio stebėjimo langas: Po to, kai aparatas yra įjungtas, galite matyti, stebėti ekrane, prijungdami " hotspot kamera su savo sumanaus telefono.

* H. 265 suspaudimo standartas, su TF kortelės lizdas, įrašymo reikia labai mažai vietos diske, palaiko iki 128G TF kortelę, jokių rūpesčių apie duomenų saugojimui nebėra.

* 1/3" CMOS jutiklis, didelės raiškos objektyvas, didžiausia parama 1920*1080 išėjimo, horizontaliosios lauko peržiūrėti 80.5°, atneš jums plataus regėjimo patirtį aukštos raiškos duomenis.

* Juoda dizainas, kietas ir mados.IR-cut dvigubas filtras automatiškai persijungia, apsaugoti jus ir jūsų šeimą dieną, ir naktį.

* Built-in mic, nepalaiko ryšio ir ne garsiakalbį.Mic ant nugaros yra atsparus vandeniui ir suteikia jums gražus gamtos garsu.

* IP66 atsparus vandeniui su darbo temperatūra nuo -22°F iki 140°F (Nuo -30°C iki 60°C).Tai reiškia, kad fotoaparatas yra pakankamai tvirti, kad atlaikytų blogų oro sąlygų ir žalos, net per audringą ir snieguotas oras.

* Paramos ONVIF protokolą.Jei norite pridėti kelis kameros ir valdyti pagal DVR, naudokite ONVIF protokolo sujungti kodus.

Specifikacija:

Kamera:

Vaizdo Jutiklis: 1/3" 2 megapikselių progressive CMOS jutiklis

Objektyvo Tipas: 3,6 mm objektyvas, horizontaliosios lauko peržiūrėti 80.5 laipsnis

"Day & Night Jungiklis: IR-cut dual-filtras automatinis jungiklis

Skaitmeninis Triukšmo slopinimas: 3D Skaitmeninio Triukšmo slopinimas

Minimalus Apšvietimas: spalva 0.5 Lux F1.2

Mikrofonas: Taip (be garsiakalbio)

Suspaudimo Standartas:

Video: H. 264 / MJPEG

H. 265 Tipas: Main Profile

Išvesties Sparta bitais: 32 Kbps-8Mbps

Nuotrauka:

Rezoliucija: 1920*1080 15fps

Parametrai: Reguliuojamas ryškumas, kontrastas, sodrumas, ryškumas

BLC (foninio Apšvietimo Kompensavimas: Taip

Tinklo Funkcijos:

TF Kortelė: Didžiausia parama 128G (nėra, reikia atidaryti vandeniui dangtelį ir įdėkite TF kortelės)

Wireless: WI-fi 802.11 b/g/n

Protingas Žadintuvas: Judesio aptikimo, blokuoja signalą, tinklo pertraukos, IP adreso konfliktas

Paramos Protokolas:

ONVIF, TCP/IP, ICMP, HTTP, HTTPS, FTP, DHCP, DNS, DDNS, RTP, RTSP, RTCP, PPPoE, NTP, UPnP, SMTP, SNMP, IGMP, 802.1 X, IPv6

Kita:

Prekės Pavadinimas: OWSOO

Modelio Numeris: CA-830-R

CPL Versija: 20 metrų

IR Karoliukai Skaičius: 18

Apsauga: IP66

Maitinimas: DC12V/1A

Sąnaudos: 5W maks.

Darbinė Temperatūra: -30~60°C

Darbinė Drėgmė: 95% RH

Spalva: Juoda, Mėlyna (Pasirinktinai)

Maitinimo Kabelio Ilgis: 1m/3.93 ft

Prekės dydis: 196*59*59mm/7.71*2.32*2.32 į

Prekės svoris: 321g/11.32 oz

Pakuotės dydis: 19.5*10.5*9.5 cm/7.67*4.13*3.74 į

Pakuotės svoris: 516g/18.2 oz

Paketų Sąrašo:

1* Saugumo Kameros

1* Montavimas, Varžtų Komplektas

1* Maitinimo Adapteris

1* Antena

1* Tinklo Kabelis

1* Vartotojo Instrukcija Anglų Kalba

1* Vokiečių Naudotojo Vadovas

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Pristatymo Terminas:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai