Plastikiniai Mažas Šepetys Śmietniczka Nustatyti Namų Darbalaukio Lova Teptuku Rinkinys Namų Valymo Priemonės

Plastikiniai Mažas Šepetys Śmietniczka Nustatyti Namų Darbalaukio Lova Teptuku Rinkinys Namų Valymo Priemonės

w142938

Nauja

Yra sandėlyje

€7.10 €6.04
Vnt.

Žymos: namų, šluota, 440hz, šluota gumos, vakuuminis stalas, šluota rinkinys, magija ragana šluota, kimono rinkinys, tekinimo staklės, metalo apdirbimo staklės, šluota vaikas.

Aprašymas:

Medžiaga:PP Spalva:Kaip nuotraukoje parodyti Įpakavimas:Opp krepšys Pakuotės Dydis:apie 32.5*22.5*10cm Kiekis:1*Šepečio Śmietniczka Rinkinys

Savybės:

1.Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos PP, prabangus apdailos ir patvarus. 2.Teptuko plaukai yra minkšti ir lengvai valomi labai neįžeidžiant baldų paviršius. 3.Dantytomis dizainas śmietniczka galite lengvai išvalyti nuo šiukšlių, taip, kad plaukai nebus twined ant šluotų. 4.Krašto śmietniczka yra pagamintas iš aukštos kokybės TPR medžiagos, kuri telpa į žemę, todėl jį lengviau valyti dulkes. 5.Mažas dydis ir daug naudojimo scenarijai, pavyzdžiui, rašomieji stalai, sofos, lovos, ir tt.

Pakuotė:

1*Šepetys,1*Śmietniczka

Pastaba:

Dydis rankinis matavimas gali turėti tam tikrų klaidų, ji yra intervale ±1 cm, tikrąjį dydį, turi būti taikomas faktinis daikto.Dėl skirtingo apšvietimo ir fotografavimo sąlygos, spalvos vaizdas gali skirtis nuo esamo gaminio.Prašome kreiptis į tikrasis produktas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai