10000LM LED Žibintai USB Įkrovimo 4 Režimo LED Indukcijos priekinis žibintas, Built-in Baterijos indukcinis Kūno Judesio jutiklis, Galvos Žibintuvėlis

10000LM LED Žibintai USB Įkrovimo 4 Režimo LED Indukcijos priekinis žibintas, Built-in Baterijos indukcinis Kūno Judesio jutiklis, Galvos Žibintuvėlis

w49464

Nauja

Yra sandėlyje

€8.41 €4.20
Vnt.

Žymos: žibintai galios jutiklis, žibintas, žibintai galia, žibintai recharg, 18650 žibintas, led žibintai, žibintai jutiklis gestas, lauko žibintai jutiklis, žibintai jutiklis veikia, fenix žibintai jutiklis.

Specifikacija:

1. Piršto Indukcijos POCKETMAN priekinis žibintas, Kai jūsų ranka yra netoli žibintų per 15 cm, žibintai bus įjungti, kai jums pirštas paliko priekinis žibintas , ji bus išjungti.

2. Į priekinis žibintas turi baterija.Galite naudoti USB įkrovimo kabelis įkraunama už priekinis žibintas.

3. Ji turi du jungiklis, vienas iš rutinos perjungti ir pirštu indukcijos swicth.

4..ĮKROVIMO - 2 valandų, greitai įkrauti ilgą laiką naudoti!!!Niekada nereikės pirkti baterijų ar imti pernelyg dažnai,vienas už per dienas, pakanka naudoti!

5.VANDENIUI atsparus IR PATVARUS – kodėl aprūpinti save su nieko, bet geriausias ir patikimiausias žibintai?Mūsų žibintai yra pastatytas paskutinis.Ji vertinta IPX5, o tai reiškia, jis yra apsaugotas nuo purslų arba purkšti vandenį iš bet kurio kampo.

6. LENGVAS & KOMPAKTIŠKAS - Vienas iš lengviausių žibintai jūs kada nors pirkti.Lengva įdėti ir surinkti,bet kada, jūsų convinient ir nešiojamieji naudoti.

7. Gali būti naudojamas kaip priekinis žibintas

Su reguliuojamu ekrano užsklandą, jūs galite naudoti patogiau

Lengva ir patogu taikyti ir pašalinti

8. Maitinimas: Įtraukti baterija.

9.Iš kempingas rasti grandinės lauke, kai pučia saugiklį, ir viskas tarp, pocketman Žibintai žibintuvėlis užtikrina aiškų matomumą, kada ir kur jums reikia.Puikus nakties žygiai, bėgiojimas, bėgimas, šuo vaikščioti, dirbti, mansarda ir kiti buities darbų, medžioklės ir žvejybos, arba skaityti, netrukdant kitiems.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai