Vožtuvo Stiebo Kepurės, 4 Pak Rankų Darbo Krištolas Kalnų Krištolas Universaliųjų Automobilių Padangų Vožtuvas Dangteliai, "Chrome", Patrauklios Dulkėms Automobilių Reikmenys

Vožtuvo Stiebo Kepurės, 4 Pak Rankų Darbo Krištolas Kalnų Krištolas Universaliųjų Automobilių Padangų Vožtuvas Dangteliai, "Chrome", Patrauklios Dulkėms Automobilių Reikmenys

w140424

Nauja

Yra sandėlyje

€4.20 €3.99
Vnt.

Žymos: padangų vožtuvas tr414, pearl žiedlapis, gumos padangos ventilio dangtelį, tr413 vožtuvas, statulos "chrome" mesti, air alert padangų, rhineston, 650B, dviračių valv, padangų valv.

Apie šią prekę

padangų gaubteliai yra pagaminti iš Putojantis Cirkonio medžiaga, duoti jūsų automobilio unikalus PRABANGUS atrodo.Tai taip pat puiki dovana jūsų šeimai ir draugams.

Medžiaga kepurės yra ABS plastiko, padengta polymerclay, Anti-Rust gali veiksmingai apsaugo armatūrą nuo padengtas dulkių/sniego/lietaus, pratęsti gyvenimą padangų.

Viduje dangtelis sukasi siūlų struktūrą, ji gali pritvirtinti sandariai su padangų stiebas, veiksmingai užtikrinti, kad vožtuvo ištekėjimo.

Dydis bžūp yra 0.59" * 0.51"/ 15*13mm(H*W).Jis yra universalus tinka standartinis Amerikos (Schrader) vožtuvai.Jūs galite ją įdiegti, nereikia jokių papildomų įrankių, labai lengva ir patogu.

Savybės:

Aukštos kokybės minkštas molis, minkštas ir atsparus trinčiai.

Lengva surinkti, tiesiog paspauskite padangų dangtelį žemyn.

Jūs galite papuošti savo automobilių padangų, įvairių spalvų.

Aprašymas:

Taikoma: Bendrieji automobiliams ir motociklams.

Techniniai duomenys:

spalva:Balta/raudona/mėlyna/rausva

Medžiaga: minkštas molis + kalnų krištolas

Pakuotė:

4pcs Automobilių padangų bžūp

Pastabos:

1. Kadangi dydis aukščiau yra matuojamas ranka, dydžio faktinis elementas gali būti šiek tiek skiriasi nuo dydžio aukščiau.

2. Dėl apšvietimo efektai, stebėti parametrus ir t. t.Gali būti, kad kai kurie šiek tiek skiriasi spalvos toną nuotraukas ir tikrąjį daiktą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai