Akvariumo Žuvų Bakas Vėžlys Jar Mini Šildymo Grūdintas Pastovi Temperatūra Aukštesnė Įrankius, Žuvų Bakas Povandeninis Šildymo Juostos

Akvariumo Žuvų Bakas Vėžlys Jar Mini Šildymo Grūdintas Pastovi Temperatūra Aukštesnė Įrankius, Žuvų Bakas Povandeninis Šildymo Juostos

w107197

Nauja

Yra sandėlyje

€7.58
Vnt.

Žymos: 50w šildytuvas, šilumos kilimėlis termostatas, grindų šiltas, 12v akvariumas sterilizer, apdailos šildytuvas, grindų šilumos kilimėlis, elektrinis šildytuvas termo, reptil, akvariumo šildytuvas, 3 uv akvariumas sterilizer.

Žuvų bakas, mini šildytuvas yra pagamintas iš anglies pluošto.Ji yra maža ir neužima daug vietos.Mini šildytuvas yra naudojamos šilumos žuvų bakas vandens ir net vėžlys bakas vandens, ir jis negali pakenkti smulkių gyvūnų.

Savybės: Mažas dydis: šildytuvas yra maža, paprasta naudoti ir jis neužima daug vietos.Mini šildytuvas yra naudojamos šilumos žuvų bakas vandens ir net vėžlys bakas vandeniui; ne skauda, smulkių gyvūnų.Anti-dry saugos apsauga: suprojektuoti su anti-dry technologija, patogus naudoti.Pastovios temperatūros: suprojektuoti su 25℃, galite ne reguliuoti temperatūrą.Siurbtukas dizainas: suprojektuoti su siurbimo taurės, lengva nustatyti žuvų bakas šildytuvas.

Techniniai duomenys:

Būklė: 100% Visiškai Naujas

Medžiaga: Anglies Pluoštas

Galia: 8W, 16W, 32W, 50W(Pasirinktinai)

Kabelio Ilgis: apytiksl. 147cm/ 57.87 į

Dydis: apytiksl. 17*3*2cm/ 6.69* 1.18* 0.78 į

Įtampa: 220V

Kištuko Tipas: EU Plug(Prašome užsirašyti, jei jums reikia adapterio )

Paketų Sąrašo:

1* Šildytuvas

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-2cm paklaida dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.Prašome atkreipti realus, kaip standartas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai