3-IN-1 Sunkiosios 1200W Max Galinga Elektrinė mėsmalė Namų Dešra Stuffer mėsmalė Maisto Procesorius

3-IN-1 Sunkiosios 1200W Max Galinga Elektrinė mėsmalė Namų Dešra Stuffer mėsmalė Maisto Procesorius

w137031

Nauja

Yra sandėlyje

€147.75 €59.10
Vnt.

Žymos: joyoung soymilk maker, namų, mėsos smulkintuvai, elektros, mi mėsmalė, w cpu, mažas mėsmalė, sausag stuffer, electr mėsmalė, dešra roll maker, angl malūnėlis.

Produkto aprašymas:

【SUNKIŲJŲ transporto priemonių,GREITAI ir PATOGIAI】1200W didelis galingas GRYNO vario variklis yra greitai, lengvai ir convneinet į gind savo mėsos, be flash.Daug patogiau ir greičiau, nei choping su ranka.Elektrinė mėsmalė yra lengva naudoti su ON / O / R jungiklis, jei kažkas išliko nesuprantamos, reverso mygtukas yra nustatyta iš karto.Tiek būsto ir peiliukai yra pagaminti iš maisto kokybės nerūdijančio plieno. 【3-IN-1 MAISTO MALŪNĖLIS,MULTI-NAUDOTI】Dirbti kaip mėsmalė, Dešra Stuffers ir Kubbe virimo aparatas.Ateina su 3 skirtingų nerūdijančio plieno pjovimo geležtėmis(Bauda-3mm, Vidutinio 5mm, Rupi-7mm), 1 dešra rinkiniai, 1 kubbe priedą.Tai lengva padaryti prieskonių, mėsos padažas,spageti sause, pizz,Kubbe,sklandžiai dešros...nerūdijančio plieno mėsmalė, taip pat atitinka jūsų kasdienių poreikių rengiant sriuba,kūdikių maisto, pikantiški mėsos pyragai,troškinimui ir pan.Mėgaukitės, skanaus maisto, bet kuriuo metų! 【SAUGUS IR PAPRASTAS】Įrengta Dviguba Saugos Jungiklis".Tik pradėti mašina, kai du jungikliai yra visi "ant" narė.Išvengti įjungdami netyčia.Daug Saugiau!Saugos išjungiklių neleidžia dešra šlifuoklis nuo aukštos temperatūros.Trapecijos formos dizainas ir sustiprinta važiuoklė tegul mašina stabilesnė, kai šlifavimo.Visas dalis lengva įdiegti ir pašalinti lengva valyti, ir užrakinti į vietą tvirtas operacija. 【SVEIKĄ IR MAISTINGĄ】Su šiuo elektrinė mėsmalė, "PASIDARYK pats" jūsų šeimos maisto ir kontroliuoti mėsos ir riebalų santykis.Sraigto lėtai sumalkite mėsa 3 veiksmus spiralės štampavimo, kuris apsaugo mėsa atvėsinama ir užraktai tekstūros ir skonio mėsos.Parengti atkaklus mėsos ar makaronų, ramiai.Aobosi prekybos maisto perdirbimo mašinos yra geras pagalbininkas Virtuvėje.Ekonomiškas,sutaupyti vietos ir laiko. 【VALYMO IR GARANTIJA】 Gera visos dalys kruopščiai šiltu vandeniu.Jie NĖRA plauti indaplovėje.Visada sausas dalių, iš karto po plovimo ilgesnį tarnavimo laiką.Mėsos produktų smulkintuvai yra skirtas naudoti tik buityje .Mes teikiame patikimą klientų aptarnavimą: 30 dienų pinigų grąžinimo garantija 12 mėnesių pakeitimo garantija ir visą gyvenimą paslaugų palaikymo!

Apie Laivybos 1. Įsitikinkite, kad jūsų adresas ir telefono numeris yra teisingas, mes galime siųsti elementą, per 5 darbo dienas po apmokėjimo padaryti. 2. Dauguma šalių pristatymo laikas yra 15-60 darbo dienų.Tačiau kai kurios prekių pristatymas gali vėluoti dėl vežėjo netinkamo tvarkymo, muitinės nedelsdama, importo tarifai, nacionalinės politikos klientų, atokiose vietovėse, arba bet kokių kitų aplinkybių iš mūsų kontrolės. 3. Jei jums reikia daugiau, greičiau pristatymo, susisiekite su mumis naudotis DHL, "FEDEX", ir tt, ir mokėti papildomų krovinių vežimo sąnaudas. 4. Jei jums nereikia gauti paketą, per 36 darbo dienų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiami ir neutralūs atsiliepimai, mes padarysime viską, kad padėti jums išspręsti problemą. 5. Kartais mes ne laivas express, jūs pasirinkote, pavyzdžiui: jūs pasirinko DHL galime laivas "Fedex" IE, it dpends dėl situacijos, prašome susisiekti su mumis, jei norite pasirinkti konkrečią express". 6. Jūs galite sekti paketą :https://www.17track.net/en Apie Mokesčių 1. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. 2. Pirkėjas turi mokėti importo muitus, mokesčius ir rinkliavas.Tai yra iš mūsų kontrolės užsakymą tarifus.Prašome pastaba! 3. Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kokių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.Apie Grąžinimą 1. Susisiekite su mumis, kol jūs ją grąžinti, jei esate nepatenkinti su elementą, kai jūs jį gauti, ir jį grąžinti per 15 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo. 2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turi pateikti ir su laivų sekimo numerį ir konkrečias priežastis, dėl retun.Apie Atsiliepimą 1. Jei esate safisfied apie tai , prašome palikti 5 žvaigždžių teigiamų atsiliepimų, Ačiū ! 2. Jūsų skatinimas ir parama yra mūsų nuolat į priekį pagreitį.Jūsų pasitenkinimas visada yra mūsų prioritetas. 3. Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus arba neigiamų atsiliepimų, mes suteiksime jums priimtiną sprendimą, išspręsti bet kokius ginčus.

Apie atsiliepimą

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai