Naujas 3000W Dvigubo Lizdo Vandens pagrindu, Mažai Rūko Mašina Su Dviem Žarna Vestuves

Naujas 3000W Dvigubo Lizdo Vandens pagrindu, Mažai Rūko Mašina Su Dviem Žarna Vestuves

w117333

Nauja

Yra sandėlyje

€695.76
Vnt.

Žymos: gimtadienis, dmx migla, galingas rūko generatorius, sauso rūko mašina, šalis žibintai, rūko mašina dxm, oro džiovintuvas mašina, kontrolės dmx, led rūko mašina 1500w, rūko šildytuvas.

Mažas Dydis 3000W Vandens Mažai rūko mašina

su 2 žarnos ir 2 plastikiniai lizdo

Mažo Dydžio Dvigubo Lizdo Mažai Rūko Mašina yra nauja nuostabi mažas rūko mašina, su kuriais ji dirba, tik vandens ir rūko skystis, nereikia Sauso Ledo.

Su dviguba žarna ir lizdo, gali judėti plastiko išleidimo laisvai teikti didžiulis baltas mažas rūko daugiau pločio.

Dėl rūko skysčio funkciją, galima gauti daugiau sunkesnis ir tankesnis rūko, mašina yra kontroliuojama Lcd ekranas, nuotolinio valdymo pultelis ir dmx512

Įrengtas, su ratais, ir paketą, skrydžio atveju, daugiau lengvai juda ir montavimas.

Aukšto efektyvumo ir mažo naudojimo išlaidų, tai yra geriausias variantas etapo mažas rūko efektas.

Techninė Specifikacija:

Įtampa: 220V arba 110V

Galia: 3000W

Saugiklis: 20A/250V

Dūmų išėjimo:10000 cu.pėdų per minutę

Plotas Apimtis: Apie 100m2

Įšilimo laikas: Pirmą kartą 5 minutes

Valdymas: DMX512, LED ekranas, valdymas, Nuotolinio valdymo pultas

Pagrindinis kuras : Vandens, ir mažai rūko skysčio ( 1 Litre skysčio gali naudoti be sustojimo šaudyti rūko apie 2 val.)

Vandens bako talpa: Galite pridėti 7~9L švarus vanduo pagal vandens lygio linijos.Į šaltą žiemą, galite pridėti 30~40 laipsnių karšto vandens temperatūrą.Tai bus geriau už inhaliatorius.

Didelis vandens bakas taip pat gali saugoti 2vnt žarnos ir 2vnt plastiko realizavimo kai nenaudojate mašinos, išsaugoti erdvę jums.

Rūko bako talpa: Pridėti 2L mažai rūko skysčio sukurti sunkiųjų mažai rūko efektas.

Vanduo ir rūko skysčiui yra apačioje atveju, bus lengva nuvarvėtų atidarius jungiklį.

Pakuotė: Skrydžio atveju, naudos burbulo plėvelės ir plastiko plėvelės dvigubas pakavimo, siekiant užtikrinti saugumą pristatymas

Pakuotės dydis:70*42*56cm

Bruto svoris: 36Kg

Veikimas:

1. Atidaryti skrydžio atveju, įsitikinkite, kad visos dalys užpildytą mašiną.Patikrinti ir imtis iš rūko vamzdis iš vandens rezervuaro.Užpildykite normalus švaraus vandens ir apie 7-9L pagal vandens lygio linijos į vandens talpą (Neturėtų kilti kitų cheminių skysčių ar rūko skysčio ), kol mašina be įspėjimo triukšmo ,sustabdyti įdėti vandens, jei išeina šiek tiek triukšmo, tai reiškia, kad vanduo nėra pakankamai.Pagrindinės plokštės ar kitos elektros dalys turi išlaikyti sausas, jei vandens purškimo dalims, reikia nutraukti maitinimą iš karto ir prašyti techninės pagalbos .

2. Pridėti 2L mažai rūko skysčio bakas rūko.Jei tik įdėti vandens, gali sukurti plonas rūko, pridėti tik 2L Gryno mažai rūko skysčio, bus geriau rūko efektas.

3. Jei reikia geresnio poveikio, galima naudoti vandens ledo(pastaba: galite įdėti sauso ledo ar CO2)

4. Pirmiausia prisijungti prie elektros, tada įjunkite raudona jungiklio mygtuką, mašina pagal valstybės šildymo, jūs galite pamatyti ekranu su "WARM UP", apie po 6MIN, PASIRUOŠĘ ekrane.Pagal meniu langas P, tada paspauskite klavišą aukštyn arba žemyn, 1-100 diapazonas yra purškimo dūmų arba pasirinkti belaidžio nuotolinio valdymo "atrakinti" arba DMX CH1, tada jūs galite pamatyti, rūko išeiti .....

Skelbimas:

1. Visada įsitikinkite, kad yra skystis, tiek tankai, bet ne daugiau nei MAX LYGIO.Ši mašina yra įvairių su normaliu rūko arba mažai rūko mašina, kaip jis negali dirbti daugiau nei level skysčio jei jūsų siurblio jungiklis yra išjungtas.Veikia be jokių skysčio viduje sukels siurblys iš darbo.Jei jūsų žemas rūko skystis yra naudojamas, gali pridėti švaraus vandens bakas rūko, o ne žemo rūko skystis, kai mašina ant darbo.

2. Jei tiek bake yra vandens, bus sukurti plonas rūko, gali būti naudojama tik patalpų viduje ir nėra vėjo, rūko reikia pakankamai laiko sukaupti, vėjo išsisklaidys rūkas greitai.Jis yra geras nedidelių etape ir vandens, jokių išlaidų, taip pat lengva gauti.Jei norite puikus sunkusis mažai dūmų poveikio, TURI vandens rezervuarą įdėti vandens, rūko bakas įdėti mažą rūko skystis.

3. Mažas rūko skystis yra gryno vandens pagrindu rūkas skystis, nr. pridėti vandens.Gali tik laivas jūra, negaliu express.Jei negalite rasti tokios rūko skysčio, taip pat galite naudoti sunkiųjų rūko skysčio vietoj.

4. Mašina gali veikti be sustojimo, jei jūs galite pridėti vandens ir rūko skystis, kai jie naudoti iki

5. Mes rekomenduojame dažno valymo vienetas.Prašome minkštu nepūkuotu ir drėgna šluoste.Niekada nenaudokite alkoholio ar tirpiklių.

6.Panaudoję mašiną, reikia nuvarvėtų vandens bakas, tada naudokite audiniu nusausinkite.Kiekvieną kartą po naudojimo, nereikia sukti išjungimas iš karto, palaukite 1-2 minutes, tada išjunkite maitinimą.

Pakavimo inclue:

1pc 3000w vandens mažai rūko mašina

1pc powercon kabelis

1pc nuotolinio valdymo pultelis su kontrolės valdyba( Be baterijos pašalinta)

1pc naudotojo vadovas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai