Cofoe nekontaktinėmis Infraraudonųjų spindulių Termometras Kūdikiui Suaugusiųjų ir Skaitmeninis Riešo kraujospūdžio matuoklis Automatinis sphygmomanometer

Cofoe nekontaktinėmis Infraraudonųjų spindulių Termometras Kūdikiui Suaugusiųjų ir Skaitmeninis Riešo kraujospūdžio matuoklis Automatinis sphygmomanometer

w135689

Nauja

Yra sandėlyje

€32.71 €22.90
Vnt.

Žymos: automatinis sphygmomanometer, sphygmomanometer manžetai vamzdis, kraujo spaudimo monitorius rusų, maquillane, seeed, medikas termometras, thermomet, skaitmeninis karščiavimas termometras, skaitmeninis žmogaus termometras, šuniukų maro stebėti.

Cofoe nekontaktinėmis Infraraudonųjų spindulių Termometras+Skaitmeninis Riešo kraujospūdžio matuoklis Automatinis sphygmometer ☼ Įvadas --principo non-kontaktinis termometras yra naudoti zondas aptikti infraraudonųjų spindulių temperatūros žmogaus kūno . ☼ Termometras Privalumai 1. Vokietija tikslumo zondai, tikslumas ±0.2℃. 2. Tik 1 sekundę gali atmatuoti įstaiga 3. Trijų spalvų informuoti temperatūra : žalia - normalus orange - nežymus karščiavimas, raudona - aukštas 4. Dvi modelis : kūno modelis(kūno temperatūra);Objekto modelio(vandens ,pieno ,maisto temperatūra ir t.t. 5. Venkite liesti oda,patogu matuoti kūdikio temperatūrą 6. Laikymo 50 rinkiniai 7. Automatinis ruožtu 8.Galite perjungti ℃/℉

☼ Kraujo spaudimo monitorius Funkcijų

1. Pažangi automatinė hermetizavimo,pagerina komfortą. 2. 192 Rinkiniai, Atsiminimai , Auto Store Matavimo Rezultatą. 3. Riešo tipo modelio su paprasta operacija, tik 1 mygtuko paspaudimu.,ir automatinis maitinimo išjungimas, kai nėra veiksmo, 2 minutės,. 4. 8-bitų mikrovaldiklis MCU chip,tiksliai įrašo kraujo spaudimo svyravimų. 5. 2.3 colių didelis ir aiškus LCD ekranas, lengva skaityti. 6. Naudojant oscillometric kraujo spaudimo matavimas,Tiksliai pamatuoti kraujo spaudimą ★ Pastaba ☼ kai jūs įdiegiate baterija termometras, įsitikinkite, kad prekių ženklo "+/-" ☼ Baterija nebus įtraukti, nes jis negali būti vežamos, pls atminkite jį !

Apie thrmometer--karšto pardavimo produktas

--atkreipti dėmesį į uždėkite bateriją(pažymėkite nuotrauką careully)

Toliau pateikiamas išsamus įvadas į sphygmomanometer

【Operacijos veiksmus】

Pristatymas:

Mes provid e www.poligon-1.lt Standartinis pristatymas dauguma šalių.Jis yra greitas ir gali stebėti visą kelią.

Visi produktai buvo pagaminti Kinijoje.Jei bet kokią žalą, atsiradusius dėl tarptautinės laivybos procesą, prašome susisiekti su mumis dėl jūsų nepasitenkinimą.Mes padarysime viską, kad pašalinti prarastas klientas.

Atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti Teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei esate patenkintas (- out paslaugos ir prekės.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų prekės ir paslaugos,prašome nedvejodami susisiekite su mumis internete,elektroninio pašto,Mes stengiamės, kad esate patenkintas.

Kontaktai:

Prašome Laišką mums iš Pekino laikas 9:00 am.iki 24:00.Jei turite kokių nors klausimų, prašome mums pranešimą ir suteikti mums galimybę jums padėti.Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo pranešimą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.Atsiprašome už pavėluotą atsakymą per šventes.

Grąžinimo Politika:

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo jūsų prekių gavimo jokios priežasties.Maloniai priimti prekes pradines sąlygas.Ačiū!Susisiekite su mumis ir informacijos apie tai, kaip grįžti produkto.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai