Divoom Pixoo Skaitmeninis Foto Rėmelis Laikrodis-Žadintuvas su Pixel Art Programuojamas LED Ekranas, Neoninės Šviesos Ženklas, Dekoras, Naujųjų Metų Dovana 2021

Divoom Pixoo Skaitmeninis Foto Rėmelis Laikrodis-Žadintuvas su Pixel Art Programuojamas LED Ekranas, Neoninės Šviesos Ženklas, Dekoras, Naujųjų Metų Dovana 2021

w104316

Nauja

Yra sandėlyje

€42.13 €35.40
Vnt.

Žymos: išlaikyti foto rėmelis, led neoninis ženklas, rėmo nuotrauką, bwart, lempa led, led pikselių, žadintuvas skaitmenų, sieninis laikrodis, neoninės šviesos ženklas, dovanų trečiadienis.

Divoom Pixoo Funkcija

1.Suformuotas 16*16 programuojamų LED ekranas.pagrindinė Pixoo yra pikselio meno kūrinys.atsisiųsti Divoom nemokama programėlė "Google play" arba "Apple store".internetinė Galerija ir bendruomenės dalis, kuri pikselių meno mylėtojai visame pasaulyje Share, like, komentuoti ir bendrauti vieni su kitais.Programą galima naudoti "Android" ir " IOS " sistemą. 2..Pixoo yra su daug kasdien funkcija.tai ne tik sienos laikrodį, biuras.bet taip pat yra puikus led dekoro jūsų miegamajame ir naktiniai; Parama greitai gauti pranešimus Facebook ir Instagram, patikrinkite led ekranas oras, termometrai. 3.Puikus apšvietimas jūsų nuotaiką.Pixoo gali rodyti 16 mln. ryškias spalvas.kuris yra panašus su neono, LED šviesos ženklas jūsų namų puošybai.nesvarbu, už sieninis laikrodis.ar žaidimas kambario aksesuaras.daug pixel art animaciją ekrane. 4. Premium dovana jūsų šeimai ar draugams.Pixoo yra su išgalvotas dovanų paketas ir "premium" spalvotu LED ekranu.galite parengti siurprizas pritaikyti pikselių menas animacija arba žodžiai

Pikselio Meno Kūrimas

Pikselių menas yra sielos Pixoo, Sukurti bet kokį pixel art dizaino, su Divoom nemokama programa.kuri yra prieinama "Apple" ir "Google play".jūs taip pat galite pasidalinti.patinka.pastabos ir bendrauti su pikselio meno mėgėjams bendrijos Programą.

Protingas Žadintuvas

Kalibruotas apšvietimas pasiekia geresnio miego ciklą .Pritaikyti parametrai šiuolaikinio gyvenimo.Pixoo suteikia tiek žadintuvo ir miego pagalba puikus miego patirtį.

Naudinga Kasdien Įgūdžius

Pixoo yra labiau universalus , nei jūs manote, Masyvi kasdien funkcijas jūsų patogumui.oro pranešimą, soc. pranešimo.miego pagalba.muzikos priemonė ir t.t

Premium Namų Puošybai

Pats, kaip neoninės šviesos ženklas.Pixoo tikrai yra patraukli namo apdailai, taip pat .nesvarbu, pakabinti jį ant sienos laiko ekranas.oras ataskaita.arba padėkite jį ant stalo savo žaidimą kambario aksesuaras.tai būtų nuostabus patalpų apdaila.

Verslo Parduotuvė Puošmena

Noriu pritraukti Pravažiuojančio akis jūsų parduotuvėje?nesvarbu, parodoje ,prekybos centras ar verslo veikla, Pixoo Sienos visada būti labiausiai unikalus ir patrauklus gamtovaizdis.ateiti ir prisijungti prie mūsų!

Unikali Dovana

Vis dar ieškote puiki dovana jūsų ypatinga?Pixoo yra jūsų geriausias atsakymas su savo universalus funkcijas.jūs netgi galite tinkinti savo ekrano funkcijos už ypatingą ryšį.

Specifikacijos

Matmenys: 200L x 200W x 30H mm Neto Svoris: 532g Išėjimo galia: 3W Baterijos Talpa : 2500 mAh Akumuliatoriaus Įtampa : 3.7 V Batterg Įkrovimo Laikas : 3h valandas "Bluetooth" suderinama "Bluetooth" V5.0 Mokestis: per USB laidas, 5V - 1A Belaidžio diapazonas: iki 10 m/33 pėdų

DUK

Q:Kiek laiko užtruks, kol į savo šalį?

A: Dėl Rusijos: turime vietos sandėlis 7 dienų pristatymas, jei sandelyje, laivas iš Kinijos trunka 15-25days JAV ir Europos šalyse.mes turime vietos sandėlis 7 dienų pristatymas, jei sandelyje, laivas iš Kinijos trunka 7-20 dienų Azijos šalyse: 7-20days Pietų Amerikoje ir kitose srityje, mes pasirinkti geriausią laivybos būdas, greitą pristatymą, bet paprastai jis trunka 20-30days.

Q:Kiek laiko baterija?

A: Paprastai kalbant, jis trunka 6-8 valandas, groja muzika.Jei naudoti tik kaip signalas/laikrodis veikia be ekrano.jis trunka daugiau nei 24 valandas.

Q:Yra App, suderinamą su IOS/Android sistema?

A: Taip, Divoom nemokamai App yra tiek galima naudotis " IOS " ir "Android" sistema.taip pat jis remia 18 populiariausių kalbų pasaulyje.taigi, app bus automatiškai pakeisti kalbą į jūsų gimtąja kalba.

Q:Kokia garantija?

A: Divoom siūlo 12 mėnesių garantija.jei prekė yra pažeista dėl objektyvių priežasčių per garantijos.Divoom pristatys naują, kaip pakeisti.

Prekės Ženklo Istorija

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai