Rhinowalk Vandeniui Dviračio Rankenos Krepšiai ir Dviračių Priekinis Krepšys

Rhinowalk Vandeniui Dviračio Rankenos Krepšiai ir Dviračių Priekinis Krepšys

w134590

Nauja

Yra sandėlyje

€12.50 €10.12
Vnt.

Žymos: krepšys rhinowalk, rėmelių dviratį, dviračio vairo krepšys "pasidaryk pats", greitai dviračiu, krepšys bicycl, dviračių krepšelio rankenos krepšys, antikvarinis dviratis, Rhinowalk, rhinowalk vandeniui, vaikai dviračio vairo krepšys.

Sąrašas informacija

Dviračio krepšys*1 Vandeniui nelaidus dangtelis*1

Atsparus vandeniui dviračio krepšys

Tai tas pats, neperšlampama medžiaga, kaip lauko nuotykius maišelį.Jis yra atsparus vandeniui ir turi geresnį poveikį kitiems dviračių krepšiai rinkoje.Ji yra labiau patikimas ir praktiški, ir ji gali lengvai susidoroti su poveikio atšiaurios aplinkos.

Dviračių maišelio talpa ir dydis

Prisitaikyti reikia, didelės talpos saugojimo vietos: 8 cm ir toliau Tablet PC 500ml mineralinio vandens Sulankstomas skėtis A5 ir toliau knygas Micro-vieno skaitmeninio fotoaparato Dviračių akinius, pirštines, Dviračių žibintuvėlis Baterija lobis Remonto įrankius ir t.t.

Pagrindinės medžiagos krepšys yra pagamintas iš viskozės ir tvirtinimo diržas yra pagamintas iš minkštos PU anti-slydimo oda, kuri negali nešioti piešimas ant kūno.Tuo pačiu metu, atgal dirželis nuimamas lengvai vykdyti.

Taikytinos modeliai ir įdiegimo metodai

Gali būti naudojama beveik visų modelių rinkoje: sulankstomos dviračiai, kalnų dviračiai, elektriniai automobiliai, kelių dviračiai, miręs padėkliukai ir kt.Trys taškai yra fiksuoti ir patikimas, ir fiksuoto yra ilgas dirželis, kuris tinka dauguma rankenos rinkoje.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai