Atsparus Vandeniui Dviračių Telefono Maišo Viršų Vamzdžių Rėmo Maišelį Lauko Dviračių Priekiniai Pluošto Maišelį Telefono Turėtojas 6.7 Colių Jutiklinis Ekranas Dviračio Krepšys

Atsparus Vandeniui Dviračių Telefono Maišo Viršų Vamzdžių Rėmo Maišelį Lauko Dviračių Priekiniai Pluošto Maišelį Telefono Turėtojas 6.7 Colių Jutiklinis Ekranas Dviračio Krepšys

w142584

Nauja

Yra sandėlyje

€4.22 €2.53
Vnt.

Žymos: dviračių klavišą remontas, dviračių priekinė bagažinė dviračiu, savininkas moto telefono, rėmo "twitter", kuprinė dviračio krepšys dviračiu, bicycl, motociklo telefonas atsparus vandeniui, dviračių laikiklis telefono, dviratis "chrome", geriamojo priekiniai dviračių krepšys.

Aprašymas:

1. jis yra pagamintas iš 600D vandeniui Oksfordo audinio ir 210D šifruojami poliesterio medžiagos, kuris yra colorfast, atsparus vandeniui, dėvėjimuisi atsparios ir sunkiai deformuojasi.

2. Yra mobiliojo ryšio maišo viršutinėje pusėje pluošto maišelį ir skaidrios liečiamų lango pcv vakcina mobiliojo telefono maišelis gali greitai veikti mobilusis telefonas.

3. Yra du aukštos elastinės juostos mobiliojo telefono maišą, kuris gali taisyti mobilųjį telefoną į tinkamą poziciją ir neleisti jai juda, kai žirgais.

4. Mobiliojo telefono maišelį ir priekinio pluošto maišelį, nesusiję kablys ir kilpa, kuri yra patogi imtis.

5. Du maišai ant šono atrodo maži, bet jie gali turėti daug dalykų, todėl yra labai patogu važiuoti ir vežti.

6. Yra šviesą atspindinčios juostelės ant paviršiaus dviračio krepšys, kuris gali atspindėti šviesą naktį, atkreipiant dėmesį į savo padėtį ir užtikrinti saugą dviračiais naktį.

7. Dizaino iš dviejų tvirtinimo diržai gali tvirtai pritvirtinkite maišelį ant dviračio priekinis vamzdis.

8. Šis maišelis yra geras priedų dviračiams.Jums verta jį.

Komentarai:

1. Reali spalva straipsnis gali šiek tiek skirtis nuo rodomos nuotraukos apie svetainę, kuri sukelia daug veiksnių, pvz., ekrano šviesumą ir ryškumą atsižvelgiant.

2. Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenis.

3. Yra tik vienas priekiniai pluošto maišelį ir mobiliojo telefono maišelį, ir kiti elementai nuotraukoje nėra įtrauktas.

Techniniai duomenys:

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Oxford medžiaga+poliesteris

Spalvos pasirinktinai: juoda; Raudona; žalia

Tinkamas mobiliojo telefono dydis: ≤17cm

Vieną maišelį dydis: apie 17 x 13 x 5 cm /6.7 x 5.1 x 2 cm

Svoris: apie 162g

Pakuotė:

1* priekinė pluošto krepšys

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai