Pakelkite Pagalbos tampriosios Juostos Ruožas Elastinga Juostos Fitneso Treniruotės Crossfit Maitinimo Mokymo Rinkinys 4 Latekso Expander

Pakelkite Pagalbos tampriosios Juostos Ruožas Elastinga Juostos Fitneso Treniruotės Crossfit Maitinimo Mokymo Rinkinys 4 Latekso Expander

w133807

Nauja

Yra sandėlyje

€13.48 €11.46
Vnt.

Žymos: moterų crossfit, grupė crossfit, baras naudotis, maitinimo mygtukų rinkinys, baras atsigriebti, Whosale, bungee joga, grupė grobis, g plug, kryžiaus mokymo elastinga.

Medžiaga:

Natūralus Lateksas.

Dydis:

Žaliosios Juostos plotis 3.2 cm,Raudonos Juostos plotis 2.2 cm,Juodos Juostos plotis 1.3 cm ir Oranžinės spalvos Juosta su 0.64 cm.

Ypatybė:

1.VISĄ RINKINĮ sudaro 4 skirtingų pasipriešinimo lygių.Šios juostos gali būti taikomas tempimas, šokinėja ir kiti lengvi pratimai, įskaitant lengvosios atletikos. 2.PATVARUS ir GAMTINIŲ : Visos juostos yra 100% pagaminti iš naujo Natūralios Latekso Gumos, kuri yra aplinkai ir pagerinti komfortą ir dėvėti, atsparus atlikti be prarasti savo elastingumą po to, kai naudojamas ilgą laiką. 3.DAUGIAFUNKCINIS :Ruožas juostose siūlo veiksmingą mokymą.Treniruotės savo rankas, nugara, kojos ir užpakalis, visi vienu metu su judėjimo juosta, puikiai tinka kūno pasipriešinimo rengimo ,pull ups ir fizinės terapijos padėti stiprinti suplėšomi raiščiai ar raumenys. 4.PREMIJA ATLIKTI MAIŠELIS: Mūsų atsparumas atsigriebti juostose yra toks kompaktiškas, kad ji praktiškai nėra net neužima vietos, arba svorio.

Paketą, įskaitant:

Jūs galite pasirinkti 1 Set atsigriebti Atsparumo Juostose(įskaitant 4 skirtingų pasipriešinimo lygių intervalai) Arba Priedai(įskaitant 1*durų kabliukas,2*kablys ir 2*ultra sunkiųjų rankenos)

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai