1Pcs Sportas Kulkšnies Diržas su Paminkštinimu D-Žiedas Kulkšnies Rankogaliai Sporto Kojų Svorių Pratimai

1Pcs Sportas Kulkšnies Diržas su Paminkštinimu D-Žiedas Kulkšnies Rankogaliai Sporto Kojų Svorių Pratimai

w173250

Nauja

Yra sandėlyje

€8.63 €6.73
Vnt.

Žymos: žaidimas kreiptuką nemokamai gaisro, svoris kulkšnies apyrankės, lytis rankogaliai, žaidimas pad usb, žaidimo platforma "smart tv", rankogalių rankogaliai, dual kreiptuką pc, rankogaliai svoris, virvės tricep, svoris manžetai vaikas.

Featuring sustiprinta D-žiedai, lengva prisijungti prie kabelinės mašinos ir padeda tonas jūsų glutes į maksimalų komfortą!

Mūsų kulkšnies dirželiai, yra pagaminti iš aukščiausios kokybės Nailono, su vilna paminkštintas skyrius viduje.

Dirželis leidžia jums atlaisvinkite arba priveržkite rankogaliai ir saugus svorio.Lengva įdėti ir reguliuoti savo norimą tinka.

Suderinama su standartinių kabelių sistemos, atsparumas treniruoklius, funkcinės treneriai, ir daugiau; didžiojo kojų išplėtimas, leg curl, hip abductors ir visi tavo mėgstamų kojos dieną kasdienybe.

Produkto Aprašymas:

Šis čiurnos dirželis yra specialiai skirtos apatinės kūno dalies pratimai maksimaliai padidinti savo apatinę kūno pratimai daugiausia dėmesio glutes, stygos ir užpakalis.Reguliuojamo dirželio leidžia jums atlaisvinkite arba priveržkite rankogaliai ir saugus svorio.Ji yra lengva įdėti ir pritaikyti prie jūsų norimą tinka.Puikiai tinka kojų plėtinius, leg curl ir klubo abductors.Turi vieną ir pradėti naudotis dabar, gauti kūno svajojate apie.

Spalva:Juoda

Medžiaga:Nailonas + metalas

Pakuotės Turinys:

1x Čiurnos Dirželis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai