ASPIRADORA ASPIRADOR CICLÓNICO NUODĖMĖ BOLSA FILTRO IR HEPA BOQUILLA ANIMALES INCLUIDO MP-1000

ASPIRADORA ASPIRADOR CICLÓNICO NUODĖMĖ BOLSA FILTRO IR HEPA BOQUILLA ANIMALES INCLUIDO MP-1000

w142532

Nauja

Yra sandėlyje

€62.24
Vnt.

Žymos: dyson v6, xiaomi dreame t20, eufi robotas dulkių siurblys, lazerio robotas dulkių siurblys, lefant m571, jimmy dulkių siurblys, conga, industri dulkių siurblys, svajonė f9, lazeris, robotas dulkių siurblys.

✅Ciklonas be dulkių maišelio. ✅Modernaus dizaino, elegantiškas spalva ✅* HEPA filtras. ✅Bakas 3L skaidrus ✅Mygtuką tuščias maišas lengvai ✅Saugos vožtuvas ✅Gyvūnų priedą įtraukti, specialus TURBO antgalis skirtas mintančių gyvūnų plaukai, be to, yra galimybė naudoti kaip mažas purškimo antgalis kilimų ir t.t. ✅3 antgaliai įvairioms reikmėms (dirvožemio, kampai, sofos, gyvūnai) ✅5 filtravimo etapai. ✅Aukštas siurbimo lygis (160W siurbimo) ✅Kabelis prijungiamas automatiškai. ✅Aukštos kokybės ratus savo geriausią mobilumą. ✅Metalo teleskopinis vamzdis-kitų modelių pardavimui kilę iš juodo plastiko ✅Galia: 1000W-atitinka naują Europos ERP-D klasės reglamento (jis sunaudoja mažai šviesos ir energijos ir turi tokią pačią siurbimo galią, kaip vienas iš 2000W) ✅160W įsiurbimo ✅220-240V, 50/60Hz ✅4,5 metrų kabelis (paprastųjų vienas atlieka 3,5 m) ✅Labai geros kokybės-2 metų garantija ✅Dulkių siurblys apima metalo teleskopinis vamzdis, grindų platus antgalis, mini kampo antgalis, sofos ir foteliai, turbo antgalis (gyvūnų,kilimai.) ir instrukcijos ✅HEPA filtras (Didelio Efektyvumo Dalelių Ore), tai spąstai mikro dulkių dalelių, kurios gali sukelti astmos simptomus ir alergijos.Multicyclonic dulkių siurblys yra HEPA filtro maišelis MP-1000

HEPA filtrai turi skirtingus filtravimo lygių.Kuo didesnis filtro skaičius, tuo daugiau dalelių, jos spąstų.Taip pat svarbu, kad kartu su HEPA filtras, dulkių siurbliai yra pati hermetiškai uždaroma taip, kad dulkių dalelės negali pabėgti.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai