Ne didesnis kaip 36 cm Modeliavimas reborn Baby Doll garso drabužių nustatyti Muzikos walker 14 colių Realus bebe Naujagimių Lėlės visą Silikono Žaislai vaikams

Ne didesnis kaip 36 cm Modeliavimas reborn Baby Doll garso drabužių nustatyti Muzikos walker 14 colių Realus bebe Naujagimių Lėlės visą Silikono Žaislai vaikams

w13341

Nauja

Yra sandėlyje

€47.50 €14.73
Vnt.

Žymos: anime lėlė mergaitė, bebe reborn baby rinkinio, vyrai realistai, pelėsių atgimsta lėlės rinkinys, bebe atgimsta silikono originalas, originalus atgimsta kūdikių, lėlės rinkinys, vaikai walker, fr lėlės, atgimti.

Mažesnę kainą parduoti!!Neįtikėtina nuolaida kada nors, didmeninius užsakymus, susisiekite su mumis elektroniniu paštu, jei užsisakote daugiau nei vieną lėlę !!jums bus nustebinti tuo, didmeninės kainos tikrai!! Į Gerbiami Klientai,:

Šis produktas neturi ateiti į originalią pakuotę ir yra saugus ir netoksiškas, prašome būti tikri, užsakymo produkto aprašymas Dydis: Apie 14 cm ir 36 cm Struktūra: 1/4 galūnių yra mišrus silikono vinilo produkto.Kūnas yra vinilo, lėlės yra labai realus, ir lėlės galūnes gali būti perkelta.Taigi, jums reikia susėsti ir prašyti paramos; tai gali padaryti garso; Akis: Taivano high-end akrilo akys mirksės.Programos: vaikų gimtadienio dovanos, žaislai, Kalėdų dovanos, kūdikiams ar mėgėjai, Kolekcionavimo Kolekcionuojamų ir Daugiau Pakuotė: 14 colių lėlė * 1 (nuotraukoje) Drabužių komplektas * 1 (kaip parodyta) Kepurės * 1 (kaip parodyta) Walker * 1 (kaip parodyta) Šerti butelis * 1 (kaip parodyta) Barškutis * 1 (kaip parodyta) Asamblėjos lova * 1 (kaip parodyta)

Funkcijos: 1. Kūdikio galvos ir kojų yra pagamintas iš aukštos kokybės silikono.Pagaminta iš saugaus silikono, labai saugus, ne toksiškas ir PVE-nemokamai.Atitinka saugos reikalavimus vaikams, apie 3 metų amžiaus vaikams. 2. Mes manome, mūsų silikono baby doll yra geriausias pasirinkimas lėlės kolektoriai / mėgėjams / mama, nes ji yra labai reali. 3. Vaikiški drabužiai gali būti derinama laisvai, galite pasirinkti gražus drabužiai, kostiumai.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai