Kenda 2 Vienetai, Dviračių Vidinis Vamzdis 27.5" Kalnų Keliais Dviračių Vamzdžiai 32/36/48MM Schrader Presta Valve Dviračio Padanga

Kenda 2 Vienetai, Dviračių Vidinis Vamzdis 27.5" Kalnų Keliais Dviračių Vamzdžiai 32/36/48MM Schrader Presta Valve Dviračio Padanga

w17269

Nauja

Yra sandėlyje

€33.50 €17.76
Vnt.

Žymos: fosa vamzdis, valv, kenda, tubeless, dviračių dalys, didelis, adapteris schrader, kenda padangos, dujų schrader vožtuvas, dviračių valv, 700c vamzdis.

27,5 COLIŲ DVIRAČIŲ VIDINIS VAMZDIS

Pagal Kenda

*Kaina už 2 vnt

*KAIP PASIRINKTI VIDINIS VAMZDIS

【1 Žingsnis: Vamzdelis Dydis】

---Visų pirma, jūs norite įsitikinti, kad vamzdis tinka jūsų padangų.Nustatyti dydį, jums reikia patikrinkite, ar šoninės sienos ženklai ant jūsų padangų, kur jūs pamatysite du numerius, atskirtus,, X".Pirmasis skaičius nurodo padangos skersmuo.Antras skaičius nurodo padangos plotį.Pasirinkite vamzdelis, kuris yra lygiai toks pats diametras kaip jūsų padangų.Jūsų padangų plotis turėtų kristi į įvairių pločių, nurodytas ant vamzdžių pakuotės.

【Žingsnis 2: Vožtuvo Tipas】

*Standartinis (taip pat vadinamas Schrader) vožtuvai yra labiausiai paplitęs vožtuvo tipo dviračiai.Tai trumpas, tvirtas vožtuvas yra taip pat naudojamas automobilių padangoms ir kitų oro. *Presta vožtuvai yra paprastai rasti apie veiklos rezultatus, kelių ir kalnų dviračiai.Jie turi įmontuotą vožtuvą, spynos, kurios jums susuka atidaryti prieš pripučiamos. *Lengvas būdas prisiminti: "S" yra Standartinių (Schrader, Trumpas, Tvirtas) ir " P " yra Presta (Spektaklis, Premium). *Visi pripučiami vamzdžiai yra tema, kad defliacija nuo neteisingo montavimo ir tam tikrų pavojų.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai