Gluosnio vytelių Austi Iškylą Krepšelį Trukdo su Dangčiu ir Rankena Kempingas Iškylą Apsipirkti Maisto, Vaisių Iškylą Storge Krepšelio

Gluosnio vytelių Austi Iškylą Krepšelį Trukdo su Dangčiu ir Rankena Kempingas Iškylą Apsipirkti Maisto, Vaisių Iškylą Storge Krepšelio

w132580

Nauja

Yra sandėlyje

€34.36 €29.21
Vnt.

Žymos: iškylą krepšelį pasirinkti plokštės, "amazon" dovanų trukdo krepšelio, derliaus pirkinių krepšelį, maišelį šaldiklyje, vaisių krepšelis, augalų audiniai krepšelio, stambių plastikinių pirkinių krepšelį, m vytelių iškylą krepšelį, krepšelis stuff, sienos metalo vaisių krepšelis.

Techniniai duomenys:

Pagamintas iš aukštos kokybės natūralios rotango ir lino audinys medžiaga, ekologiškas, saugus ir patvarus ilgą tarnavimo laiką.

Su dideliu nešimo rankena, apvalios ir patogiai suvokti be gerklės.

Nuimamas medvilnės pamušalas yra sutirštės lino ir medvilnės audinio, kad yra apkūni, minkšta ir lengva valyti.

Patrauklios austi gluosnio rėmo suporuotas su lino ir medvilnės priduria, gražus elegantiškas išvaizdą į kambarį, taip pat puiki puošmena.

Universalus iškylą krepšelį (iškylos, žygiai, stovyklavimas, šeimos susibūrimai, turi didelių pajėgumų saugoti įvairių maisto produktų, vyno ir mėgautis savo laimingas iškylų metu.

Spalva: Mediena spalva

Prekės Pavadinimas: Iškylą Krepšelį

Medžiaga: Vytelės

Savybės: Derliaus, Dirbti Projektavimo, su Dangčiu, Didelės Talpos

Dydis: 33 x 22cm

Komplektą Sudaro:

1 x Iškylą Krepšelį

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai