4 7 10 Galonų Augalų Auga Maišeliai, Audinys Sodinti Bulvių Maišus Vaisių Sėklų Drėkinamasis Maišelį Sodo Įrankių Sodas

4 7 10 Galonų Augalų Auga Maišeliai, Audinys Sodinti Bulvių Maišus Vaisių Sėklų Drėkinamasis Maišelį Sodo Įrankių Sodas

w13196

Nauja

Yra sandėlyje

€8.61 €4.74
Vnt.

Žymos: viliojimo įrankių krepšiai, gėlių sėklų pakelių, pomidorų sėklos, daržovės, aikštėje audinio augti krepšys, ta augti krepšys, ponios sodo įrankių krepšys, patalpų augalų lentynos, krepšys augalas, Avokado Žalia, aukštos iškėlė sodo lova.

Aprašymas

1. Lengva valdyti ir naudotis: Jis turi tvirta rankena, kuri leidžia lengvai perkelti, ir nėra būtina pašalinti augalų ir dirvožemio, kai derliaus nuėmimo augalai.Jūs galite tai padaryti lengvai.

2. Sveiko augimo: auga krepšys yra suprojektuoti su trimis tinklų palengvinti augalų ventiliacija.Jis leidžia šaknims kvėpuoti ir sveikiau, padidina augimo ir derliaus daržovių, apsaugo nuo šaknų kraujotaką, pašalina vandens perteklių.

3. Modernus dizainas: vis maišas yra skirtas langas su stebėjimo langas, per kurį galima ne tik patikrinti, ar augalai yra subrendęs, bet taip pat lengvai derliaus nuėmimo augalai pro langą, nereikia eiti giliai į žemę!Molis!

4. Super stiprus: ilgas maišas yra pagamintas iš drobės ir manė, medžiagų, ir turi dvigubo sluoksnio konstrukcija, kuri yra ne tik ekologiškesnis, patvaresni, bet taip pat lengviau kvėpuoti, siekiant skatinti augalų augimą.Ir gali būti pakartotinai naudojamas.Mes laukiame jūsų derliaus šiais metais ir ateityje!

5. Aplinkos apsauga: sodinimo krepšys yra pagamintas iš aplinkai nekenksmingų medžiagų, kurios neteršia aplinkos ir neturi įtakos kokybės daržovių.

Savybės

Produkto spalva: ruda, juoda, žolė žalia, mėlyna, žydra, raudona

Gaminio medžiaga: neaustinis audinys

Gaminio dydis: (nedideli) 4 galonų 25*30 cm

(Vidutinio dydžio) 7 galonų 30*35cm

(Didelis dydis) 10 galonų 35*40cm

Savybės: atsparus korozijai, kvėpuojantis, savarankiškai padengti absorbciniu, patvari, biologiškai skaidomos, vandeniui ir sausrai

pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir apšvietimo efektai, tikroji spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Pakavimo sąrašas

Pakavimo sąrašas: 1x sodinimo krepšys

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai