Neaustinis Audinys Sodo Augalų Lovos, 8-Hole Stačiakampio Formos Sodinimo Konteinerių Sodinimo Maišelį Sodinamoji Vazoninių Augalų, Gėlių, Daržovių P

Neaustinis Audinys Sodo Augalų Lovos, 8-Hole Stačiakampio Formos Sodinimo Konteinerių Sodinimo Maišelį Sodinamoji Vazoninių Augalų, Gėlių, Daržovių P

w141379

Nauja

Yra sandėlyje

€8.61 €6.72
Vnt.

Žymos: bonsai rose, telefonas stick, dėl daigų puodą, jardin, puodą, barkcloth, ta augti krepšys, sodinamoji stačiakampio formos, sėti, audinio gėlių vazonas.

Savybės:

AUKŠTOS KOKYBĖS----augalų maišelis yra pagamintas iš aukštos kokybės.atsparumas korozijai ir nusidėvėjimui atsparus ir trunka metus.

DAUGKARTINIAI KONTEINERIAI---greitai, lengva į sąranką, perkelti, plauti ir saugoti ateičiai.daugkartiniai konteineriai atšiaurių pakankamai daug sezonų naudoti.

LENGVA NAUDOTI---atsiskleisti, užpildyti ir tobulėti; puikus augalas, sodas, mažas gėlių sodo ar daržovių.kai auginimo sezoną yra daugiau, tiesiog tuščia žemė iš audinio maišelį ir liaukis toli.

PLATUS PANAUDOJIMAS-tai sodas sodinamoji krepšiai tinka patalpose ir lauke sodinti.atsiskleisti, užpildyti ir augti.puikus augalas, sodas, mažas gėlių sodo ar daržovių.

Specifikacija:

dydis:180cm*90cm*30cm

Medžiaga:neaustinis audinys

spalva:juoda

Pakuotės Turinys:

1 * Sodo sodinimo krepšys

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai