Kalėdų "PASIDARYK pats" Mediniai Miniatiūriniai Lėlių namelio Baldai Kalėdos Priedais Rinkinys Surinkti Mini Lėlių Namas Žaislai Vaikams Mergaitėms Dovanų

Kalėdų "PASIDARYK pats" Mediniai Miniatiūriniai Lėlių namelio Baldai Kalėdos Priedais Rinkinys Surinkti Mini Lėlių Namas Žaislai Vaikams Mergaitėms Dovanų

w13176

Nauja

Yra sandėlyje

€13.36
Vnt.

Žymos: pynimas marškinėliai bamblys, "pasidaryk pats" lėlių namelis, "pasidaryk pats" namo modelis, "pasidaryk pats" rinkinys lėlių namelis, lėlių rinkinys miniatiūriniai, "pasidaryk pats" rinkinys lėlių namelis miniatiūriniai, paprastas rinkinys lėlių namelis, didelis rinkinys lėlių namelis, minuature rinkinys lėlių namelis, "pasidaryk pats" rinkinys miniatiūriniai.

Standartinė konfigūracija: 1 balta latekso + styginių žibintai + mygtuką, baterijos įkrovimas + skaidri dovanų dėžutė

Produkto savybės:

Kotedžas yra kaip masto variantą, nekilnojamojo namas.

Medžiagos apie namelis yra kaip tikras namas, pavyzdžiui, kabineto yra pagamintas iš medžio, užuolaidų audinys yra pagamintas, ir knygos yra pagaminti iš popieriaus!

Visapusiškai naudotis savo rankas-dėl sugebėjimo, beveik visos dekoracijos jums reikia padaryti patys!Įdomus gamybos procese!

Aprašymas:

1. Produkto pakuotės yra pridedamas išsamias gamybos instrukcija.Prieš atlikdami, jūs galite parengti papildomas priemones, pvz., žirklės, pincetai, valdovai, naudojamas išmatuoti dydį ir kitas priemones.

2. Daugiausia per šlifavimo, kasimas, suvirinimas, surinkimas, dažymas, siuvimas, stilius, išdėstymas ir kiti "PASIDARYK pats" procesas, kuriant užbaigti savo name.

3. Žaliavų viduje yra suskirstyti į keletą mažų maišelių, atsižvelgiant į medžiagų, kurios gali būti atliekamas kelis kartus.Tai trunka apie tris valandas į kelias dienas užbaigti galutinį produktą (priklausomai nuo asmens vadovo kvalifikacijos).

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai