Naujas Lėlės Namas Baldai Miniatiūriniai Lėlių Rinkinys su Muzikos ir Šviesos Mediniai Žaislai, Dovanos, Moterims, Vaikams

Naujas Lėlės Namas Baldai Miniatiūriniai Lėlių Rinkinys su Muzikos ir Šviesos Mediniai Žaislai, Dovanos, Moterims, Vaikams

w125519

Nauja

Yra sandėlyje

€19.41
Vnt.

Žymos: "pasidaryk pats" lėlių namelis, "pasidaryk pats" rinkinys lėlių namelis, amatininkas lėlių miniatiūros, spalvos lėlių miniatiūros, lėlių namelis, miniatiūrų rinkinys, "pasidaryk pats" rinkinys lėlių namelis miniatiūriniai, valentino lėlių miniatiūros, pasakos lėlių miniatiūros, maža lėlių miniatiūros.

"PASIDARYK pats" Lėlių namelis yra skirtas iššūkis ir pateikti valandų įdomus.Jie kaupiasi žmonių protas per procesą, surinkimas.Tai geras straipsnis, veiklos, siekiant sustiprinti emocijas su šeimos narys, ar bettwen mėgėjams.Taip pat puiki dovana suaugusiųjų ar vaikų amžius 8+.

Produkto Info.:

- Produkto Pavadinimas: "PASIDARYK pats" Lėlių Namas Fantazija Miškas ( iš mažų dalių, o ne galutinio produkto )

- Muzika: Miestas Danguje

- Medžiaga: Medžio, audinio, popieriaus ir kt.

- Asamblėjos Dydis : 8.4 cm x8.4cmx10.2cm

- Laikas, reikalingas atlikti: apie 1 diena

Komplektą Sudaro:

1. "PASIDARYK pats" namo rinkinio(įtraukti visi baldai ir aksesuarai, paveikslai).

2. Muzikos Variklis

3. Instrukcija su nuotraukomis, kurie padės jums aiškiai surinkti žingsnis po žingsnio.

Pastabos:

1. Klijai,baterijas ir priemonės nėra įtrauktos, nes jie nėra leidžiama gabenti oro transportu,todėl prašome paruošti ją sau,galite pasirinkti, silikoninis skystis, klijai.

2.Namas rinkiniai yra baldai ir aksesuarai, kurie turi "PASIDARYK pats", Šlifavimas, suvirinimas, surinkimas, modeliavimas, siekiant baigti kurti savo namuose.Amatų reikalingos priemonės: popierius, žirklės, peilis, pincetas precizinis, varžtas vairuotojas,klijų.

3.Jei yra kas nors kitas,kad mes galime padėti,pls nedvejodami kreipkitės į mus.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai