36 Kiaušinių Inkubatorius, Automatinė Kiaušinių Inkubatorius Paukščių Hatcher Skaitmeninių Ekranų LED Temperatūros Valdymo Tekinimo Šviesos Viščiukų

36 Kiaušinių Inkubatorius, Automatinė Kiaušinių Inkubatorius Paukščių Hatcher Skaitmeninių Ekranų LED Temperatūros Valdymo Tekinimo Šviesos Viščiukų

w131233

Nauja

Yra sandėlyje

€83.17 €41.58
Vnt.

Žymos: incub, kiaušinių incub, vištienos inkubatorius termostatas, standusis diskas, plytelių, brooder kiaušinių, automatinis kiaušinių inkubatorius nemokamas pristatymas, inkubatorius automatinė 10, pozicija kiaušinių inkubatorius, auto paukščių lesyklėlę.

36 Kiaušinių Inkubatorius, Automatinė Kiaušinių Inkubatorius Paukščių Hatcher Skaitmeninių Ekranų LED Temperatūros Valdymo Tekinimo su Šviesos Viščiukų, Ančių, Žąsų, Paukščių, Putpelės, Balandžiai

★ 【Reguliuojamas termostatas】 temperatūra gali būti automatiškai reguliuojami, kuri yra labai svarbi augimo ir vystymosi gyvūnų embrionus.Nustatykite reikiamą temperatūrą asortimentą, atsižvelgiant į rūšies paukščių.Optimalus veisimo temperatūra yra nuo 37 ° C iki 39 ° C.

★ 【Auto Pasukti】 inkubatoriuje yra įrengta efektyvi LED žibintai ir automatinio pasukimo funkciją, kuri gali imituoti primityvus ekologijos, gamtos.Taip, kad kiaušiniai būtų vienodai veidrodėliai, puikus atgaminti linija yra gautas, ir didelė dalis perinti yra gautas.

★ 【Gera ventiliacija】 Mažai triukšmo turbo ventiliatorius užtikrina šviežio oro cirkuliaciją ir balanso temperatūros ir drėgmės, pagerinti sėkmės rodiklį kiaušinius.

★ 【Lengva naudoti】 Automatinis ir tiksli temperatūros kontrolės inkubatorius, mažo dydžio, galite įdėti jį ne bus.Šildymo plokštė mašinos yra visiškai uždara, ne erzina vielos sukibimo, lengva valyti ir patvarus.

★ 【Taikymo】 Daugiafunkcinis kiaušinių dėklą, kad gali liukas vištų, ančių, žąsų, balandžių, putpelių kiaušiniais ir dauguma naminių paukščių kiaušinius arba roplių kiaušiniai.Jis taip pat tinka namuose, mokymo ir laboratorijos.Idealiai tinka rodyti savo vaikui arba studentų, kaip liukas, kiaušiniai.

Savybės:

1. Pagamintas iš ABS medžiagos, ekologiškos ir ilgaamžės.

2. Automatiškai įjungti kiaušinių ir imituoti originalų ekologijos, gamtos.

3. Skaitmeninis temperatūros valdymas, temperatūra gali būti koreguojama, skaitmeninis elektroninis termostatas pagal inkubacinį laikotarpį.

Gervė Specifikacijos:

Medžiaga: ABS

Įėjimo įtampa: 110V / 220V

Darbo dažnis: 50/60 Hz

Galia: 60 W

Gaminio dydis: 47.7 * 41.8 * 13 cm

Kiaušinių talpa: 36 Kiaušinių

Paketų sąrašo:

1 * Inkubatorius

1 * Maitinimo laidas

1 * anglų vadovas

Įspėjimas:

Kiaušiniai turi būti švieži apvaisinta kiaušinių!Įpilkite vandens ir laikyti 38 ° C. Po 18 dienų, keisti temperatūra 37.5 ° C.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai