50L Nešiojamų Absorbcijos Šaldytuvas Šaldytuvas 12V Mini Šaldytuvas Išjungimo Operacija 50L 1.8 cu. pėdų. Rašyti

50L Nešiojamų Absorbcijos Šaldytuvas Šaldytuvas 12V Mini Šaldytuvas Išjungimo Operacija 50L 1.8 cu. pėdų. Rašyti

w178714

Nauja

Yra sandėlyje

€123.25 €113.39
Vnt.

Žymos: 12v šaldytuvas 65l, 12v šaldytuvai 20 l, VEVOR, 12v dc šaldytuvas 50l, visos šaldytuvas, lazerio vevor, dyzelinas šilumos, 12v šaldytuvas 90l, mano šaldytuvas, vyras šaldytuvas.

1.8 cu.pėdų.Nešiojamų Absorbcijos Šaldytuvas Šaldytuvas 12V Mini Šaldytuvas Išjungimo Operacija 50L

Įžanga

50L Absorbcijos Šaldytuvas

Absorbcijos sistema šaldytuvas yra kompaktiškas ir visiškai tylus, kuris naudoja ne kompresoriai, ar ventiliatoriai, skirtos pagerinti jūsų gyvenimo ir pramogų komfortą.Niekada reikalingas papildomas šaltnešio visą savo servicelife.Temperatūra reguliuojama nuo 37~53℉ (3~12℃).Papildomų durelių lankstas įtraukti į laisvai keisti durų atidarymo kryptį, arba į kairę arba į dešinę.CE/CCC/CB patvirtinta kokybės užtikrinimui.

Palaiko tiek AC ir DC jungtis.Mes siūlome jums išsirinkti AC galia, kad jį labiausiai.

Geriausios Technologijos

Mažytė, o Aukščiausios

Dėmesingas Informacija

Sveikas & Patikimas

Savybės Ir Informacija

【GERIAUSIOS TECHNOLOGIJOS】- Aplinkai draugiškas šaldytuve, visiškai uždaras dizainas.Jokių papildomų šaldymo reikia visą savo servicelife.Absorbcinės šaldymo leidžia išjungti operacija, todėl jūs galite mėgautis gero miego vakare.CE/CCC/CB patvirtinta kokybės užtikrinimui.

【MAŽA, O AUKŠČIAUSIOS】- Tai laisvai statomas šaldytuvas yra maža struktūra.Taip pat galima nustatyti, ant stalviršio. 50L tinkamos talpos su viduje durų sandėliavimo bus tikrai patenkinti jūsų poreikius.Viso pločio lentynos leidžia lanksčiai saugojimo sprendimai ir lengva valyti.

【DĖMESINGAS INFORMACIJA】- 37~53℉ (3~12℃) reguliuojamas temperatūros, elektroninių formulė valdytojas.Putų durų ir užtikrinti tarpiklis išlaikyti šalto oro į vidų.Apšvietimas yra sąlyga, šaltojo šviesos diodų (LED) šviesa.Grįžtamasis durelių lankstas leidžia jums pritaikyti jį arba kaire arba dešine ranka atidarymas.Patogi dvigubai-rankena palengvinti atidarymo.

【SVEIKAS & PATIKIMAS】- Vidinė konteinerio erdvė ir durų tarpinės yra pagamintos iš 100% saugi medžiaga patikimai apsaugai vidinę aplinką ir apsaugo nuo pratekėjimo ar korozijos.Tarpinė gali būti lengvai pašalinta plovimo, valymo arba pakeitimo.Be mechaninės pavarų dėžė leidžia ilgiau servicelife.

【UNIVERSALUS TAIKYMAS】- stovėjo šaldytuve, gali būti naudojama bet kurioje vietoje.Tinka medelynuose, miegamieji, bibliotekas, ligonines, biurus ir kitas ramioje aplinkoje.Su tylaus veikimo ir patrauklų dizainą, jums bus mėgautis komfortą ir patogumą už metus į priekį.Gali būti naudojamas tiek AC ir DC.Labiau tinka kaip AC DC yra tik pagalbinė funkcija, ir energijos suvartojimas yra šiek tiek didesnis nei AC.

Mute ir Ekologinio Projektavimo

Išplėstinė ne kompresorius absorbcijos stiliaus šaldytuvas su aplinkos draugiškas šaltnešis.Garso išjungimo operacija, be triukšmo ir taršos.Naują tvarkingas ir patikimas variantas, palyginti su tradiciniais šaldytuvai su kompresoriumi.

Kompaktiška Ir Lanksti Saugojimas

Be 50L pakankamos talpos, su kompaktiškas struktūra, šaldytuvas taip pat turi du viso pločio lentynomis, jų aukštį galima reguliuoti, siekiant patenkinti įvairius poreikius.Putų durys suteikia papildomų saugojimo kambarys, gerinant kietas izoliacijos galimybes.

Be jokio vargo Operacija

Elektroninė formulė valdiklis leidžia reguliuojama temperatūra nuo 37-53℉ (3~12℃).Šalto šviesos diodų (LED apšvietimas-energijos taupymas.Mašina veikia auto-šalčiui, kartą per dieną ir nuotekų kondensacinis vanduo, panaikinti erzina, rankų darbo.

Džiuginantys Medžiaga

Puikios 100% saugi medžiaga, skirta vidinio konteinerio plotas ir durų tarpinės.Durų sandarinimo saugiai apsaugai vidinę aplinką ir apsaugo nuo pratekėjimo ar korozijos.Tarpinė gali būti pašalinti be pastangų išvalyti arba pakeisti.

Patikima & Dėmesingas

Papildomų durelių lankstas lengvai reguliavimas atidarymo kryptį.Aukščiausios kokybės dvigubo rankenos su komforto įranga atidarymo.Užraktas pridedamas, privataus gyvenimo apsauga.Be mechaninės pavarų dėžė leidžia ilgiau servicelife.

Universalus Taikymas

Šaldiklis šaldytuvas, dažniausiai naudojama ramioje vietose.Tiek AC (rekomenduojama) ir SROVĖS jungtį (papildomas) remiamas, taip pat tinka transporto priemonėms.Puikiai išlaikyti vaistų, vaisiai, užkandžiai ir šaltų gėrimų patogiai

Specifikacijos

Įėjimo Įtampa: 110V AC/12V DC

Nominali Galia: 60W

Temperatūros Diapazonas: 37~53℉

Aušinimo Sistema: Absorbcija

Atšildymas: Mechaninė

Energijos Sąnaudos :0.8 kW/h

Klimato Klasifikacija: N

Bruto Svoris: 48.6 lb (22 kg)

Pakuotės Matmenys (L x W x H): 22" x 21,7" x 26.4"

Pakuotės Turinys

1 x 50L Absorbcijos Šaldytuvas

1 x Extra Durų Vyris

1 x 12V Cigarų Žiebtuvėlio Jungtis

2 x Raktai

Kodėl verta rinktis mus?

1.Įmonės Informacija

Sveiki atvykę !

VEVOR Mašinos, Įranga Co., LTD.daugiausia vykdančioms tarpvalstybinę veiklą 10 metų.Šiuo metu

bendrovė eksploatuoja daugiau kaip 10000 rūšių produktus su daugiau nei 200 darbuotojų.Mes pasiryžę siūlo jums neprilygstamą pasirinkimą produktų, mažiausios kainos ir geriausios kokybės.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai