Auto Sugauti Automatinis Priminimas Apyrankė Tinka Interaktyvų Paveikslą, Žaislas Powermon Plius Powermon Go Plus

Auto Sugauti Automatinis Priminimas Apyrankė Tinka Interaktyvų Paveikslą, Žaislas Powermon Plius Powermon Go Plus

w131196

Nauja

Yra sandėlyje

€15.25 €9.76
Vnt.

Žymos: 1 pokeball, amiibo kortelės, frsky x8r, ed64, stiprintuvą muzikos grotuvas, auto sugauti pokemon, auto sugauti, maitinimo kabelis 2p, auto pokemon eiti, h310.

modname=ckeditor

Pakavimo Burbulas krepšiai,sunku langelį, Pristatymo laikas, Per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo patvirtinti, Kokybės Kontrolė : Išbandyta, puikiai, po vieną mūsų QC prieš pristatymas

Prašome pasirinkti jūsų favourate spalvų , Jie Auto sugauti versija.novibration .Klasikinės spalvos yra normalu Raudona balta tik , nr. spausdinti bet kokį nuotraukas .Dėmesio: 1. Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą. 2. Spalvos gali būti skirtingos, kaip skirtumas-ekranas.Prašome suprasti.ir jie yra oem trečiųjų šalių .Gerbiamas kliente ,šios sąsajos jau 2 versija .vienas yra Powermon su 1300mah akumuliatorius viduje su Ilgai standy laiko .Kiti yra Auto Sužvejoti NE USB įkrovimo ir normalus standy laiko , Todėl kainos yra skirtingos.Pls prašome pasirinkti teisingą tie, kaip jums reikia, ačiū .Produktų savybės Powermon Plius : 1. Automatinis arba Rankiniu būdu sugauti abu palaikomi.Swtich yra Auto sugauti jokios vibracijos Jungiklį M rankiniu būdu sugauti su vibracija.Iki jungiklio mygtuką pasirinkti, kuris režimas jums patinka.

2. USB Kabelis-Jie yra su Įkraunama baterija viduje apie 1300MAH. 3. S uperlong budėjimo laikas budėjimo apie 20-30days įprastu darbo .

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai