Mobiliojo Telefono PUBG Gamepad Pelės Valdiklį, Klaviatūrą Konverteris, planšetiniams kompiuteriams, "Iphone", "IOS", "Android" Battledock "Bluetooth" Adapterį

Mobiliojo Telefono PUBG Gamepad Pelės Valdiklį, Klaviatūrą Konverteris, planšetiniams kompiuteriams, "Iphone", "IOS", "Android" Battledock "Bluetooth" Adapterį

w154102

Nauja

Yra sandėlyje

€39.63 €24.97
Vnt.

Žymos: "ios" žaidimų pulto valdymo, "android " bluetooth", telefonas pubg mobile, joypad valdiklį "android", gamesir x1, metalo mobiliojo gamepad, gamesir klaviatūra, ps3 jungiklis, mūšio laukas, padengti psp.

Mobiliojo Telefono PUBG Gamepad Pelės Valdiklį, Klaviatūrą Konverteris, planšetiniams kompiuteriams, "Iphone", "IOS", "Android" Battledock "Bluetooth" Adapterį

Savybės:

---PLATAUS SUDERINAMUMO.Mūsų mobiliųjų žaidimų valdiklis tinka bet kuris " iOS "sistemoms/" Apple " ir "Android" išmaniųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių, o keitiklis veikia bet tipo klaviatūrą ir pelę.Šis mobilusis pubg reguliatorius palaiko daugelį populiarių žaidimų, tokių kaip PUBG.

---PAPRASTA NAUDOTI.Telefono apačioje žaidimų valdiklis turi įkrovimo lizdas, kad leidžia įkrauti telefono, o žaisti sklandžiau gameplay.Šis telefonas valdytojas rankena yra plug and play, galite lengvai prisijungti prie jūsų mobiliosios programėlės "bluetooth" ryšiu, jei norite eiti bevielis.Daro daug daugiau žaidimų įdomus ir nuoseklus.

---Paramos Žaisti, kai jo baterija Įkraunama.Apačioje konverteris veikiami mobiliojo telefono įkrovimo lizdas, gali būti naudojamas mobiliojo telefono baterija, jūs galite žaisti, o jūs esate apmokestinimo.100% PC žaidimų patirtis išmaniųjų telefonų.

---DARO ŽAIDIMŲ, KAD DAUG LENGVIAU.Mobiliojo ryšio valdiklis gamepad turi pritaikoma klaviatūros mygtuką nustatyti jūsų pageidavimus.Šis žaidimų trigeriai telefonas yra nuostabus prietaisas, kuris tikrai padeda mobiliųjų žaidimų ir didžiulis pagerėjimas per VISUS pagrindinius dėl ekrano valdikliai.Įveikti pc žaidimų į savo telefoną ir laimėti kiekvieną žaidimą dabar!

---Tinkinti Mapping".Pritaikoma klaviatūros mygtuką nustatyti jūsų pageidavimus, remti mygtuką derinys, auto-ugnies ir vieną paspaudimą-makro!Žymiai pagerina savo pergalę, geriau kontroliuoti greitai-siekti, bakstelėkite uždegimo, purkšti, ir viskas!

---GERAS SANDĖRIS.Mūsų žaidimų telefonas valdytojas yra verta kas denara.Geriausia, be savo tech kolekcijos.Jei norite žaisti mobiliuosius žaidimus su klaviatūra ir pele, tai pubg mobiliųjų žaidimų valdiklis yra labai gera galimybė konkuruoti geriau.

Techniniai duomenys:

Svoris: Apie 210g

Spalva: Juoda

Medžiaga: PCB Lenta,Plastiko

Galia: 5V/1A Max

Dydis: 145mm x 125mm x 68mm

Komplektą Sudaro:

1 x Skaičiuoklė

1 x Vartotojo Vadovas

1 x Kabelis

Klaviatūros, Pelės Skaičiuoklė

"Bluetooth" 4.0 padėties nustatymo žemėlapių technologiją, imituoti žmogaus touch ekranas, ne reikia atsisiųsti PROGRAMĖLĘ, nereikia iš naujo parsisiųsti žaidimą, nereikia įjungti telefoną

Nemokamai suderinti visų rūšių klaviatūra ir pelė

Ne nedelsdama, ne stagnacija, sklandžiai traukti ginklą

Įmontuotu mobiliojo telefono laikiklis, multi-kampas

Žaisti, o mokesčių, paramos mobiliojo telefono greito įkrovimo

Preset pabaigos plaukti raktas, pritaikoma reguliavimo rankenėlė

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai