1Pair Kojų Gelis Kojų Separatorius Neštuvais ir Ištiesinimo priemonės, skirtos Pėdų Skausmo & Guz Pagalbos, Plaktukiniai Pirštai ir Daugiau

1Pair Kojų Gelis Kojų Separatorius Neštuvais ir Ištiesinimo priemonės, skirtos Pėdų Skausmo & Guz Pagalbos, Plaktukiniai Pirštai ir Daugiau

w130437

Nauja

Yra sandėlyje

€4.91 €2.95
Vnt.

Žymos: baleto koja neštuvų, hallux valgus ortopedinė, silicio gelis, pirštą kojos, pėdų gelis, pėdų ruožas, tvarstis pėdos, blauzdos neštuvų, Pirštas, pėdų neštuvų baleto.

RM17744605848618419 Vienetas: 1pair=2vnt

Medžiaga: SEBS

Ilgis: 12,5 cm/4.9 colių

Aukštis: 4cm/1.6 colių

Spalva: mėlyna

Ypatybė:

1. Veiksmingumas: Pagamintas iš tvirtos, minkštos ir saugios SEBS, labai odos draugiškas ir patogus naudoti, net po skalbimo ir pakartotinai naudoti, siekiant išlaikyti savo formą, padėti reguliuoti jūsų pirštai į jų natūralioje padėtyje.

2. Poveikis: Jis tinka daugeliui žmonių, kojų dėvėti, nesvarbu, ar ji yra guz uždegimas, plaktukas tne, kukurūzų, padų fascitas, sutampa kojų, nagų problemų, varikozinis venų išsiplėtimas ir spazmai, saugus ir natūralus būdas išspręsti problemą dėl prastos kojų Pėdų skausmas ir negražus pėdų problemų.

3. Vienas Dydis Tinka Labiausiai Kojomis: Dozatoriais yra sukurta pagal fiziologija koja, ir minkšta medžiaga puikiai tinka bet kokio tipo snukio.

4. Veikliosios Dėvėti Dizainas: lenktas dizainas atitinka fiziologinę struktūrą, pėdos.Išvengti štampavimo, skatinti kraujo apytaką.Gali būti naudojamas per naktį, žiūrėdami TELEVIZORIŲ, o praktikuojančių joga, visų rūšių laisvalaikį nešioti.

5. Padeda visi sportininkai: Mūsų produktas Padeda Sportininkai, Šokėjai, Žirgai, Joga globėjais ir visais, kurie yra ant kojų, nuolat.

Mūsų Kojų Separatoriai yra puikus:

1.kojų užklotų

2.kojų drift

3.plaktukiniai pirštai

4.guz

5.lizdinė plokštelė

6.kita koja problemas

7.suderinti ir sutvarkyti pirštai švelniai slėgis

8.Akimirksniu malšina skausmą guz

Dėvėti kartą:

1.Pradėti dėvėti 5-15 min ir padidinti iki 5 min per sesiją, kol jūs galite patogiai nešioti 30 min ar daugiau.

2.Leiskite savo kojų raumenys pakankamai laiko prisitaikyti taip, kaip jums ruožas juos.Dėvėti, o atsipalaiduoti vakare, kaip dalis jūsų kasdienybės.

Taikoma:

Sportininkai, šokėjai, alpinistų, dviratininkų, jogai, keliautojų, ypač tiems, kurie mėšlungis arba mėšlungis kojų, įvairių žmonių, kurie vykdo

ir stovėti ilgą laiką visi Mes rekomenduojame, kad jūs naudojate mūsų produktus

Kaip valyti?

Naudokite lengvas ploviklio plauti rankomis šiltu vandeniu, leiskite išdžiūti, venkite stiprių saulės spindulių poveikio, toliau poveikio, įdėti kitą kartą vėl naudoti.

Pakuotės Turinys:

1Pair=2vnt * Kojų Separatorius

RM17744605848618421

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai