8X Išaugę kojų nagų Korekcija Gydymo Pedikiūro Rinkinį Įrankių Rinkinio Šalinimo Pėdų Priežiūros

8X Išaugę kojų nagų Korekcija Gydymo Pedikiūro Rinkinį Įrankių Rinkinio Šalinimo Pėdų Priežiūros

w153276

Nauja

Yra sandėlyje

€5.72 €3.94
Vnt.

Žymos: išaugę, pedicur, išaugę toenail įrankis, išaugę kojų nagų korekcija nustatytas pleistras, už išaugę nagų, pėdų masažas kojinių, salonas šlepetė, Priežiūros rinkinys, universalus pedikiūro rinkinys, juoda pedikiūro rinkinys.

Aprašymas:

Daug žmonių kenčia skausmą išaugę toenail, jie galvoja, kad tai tik nedidelę problemą.Tačiau tai nebus atkūrimo jei nekreipti dėmesio į tai, ir bus sukelti daug didesnių problemų, tokių kaip:

1. skausmas onyxis žmonių veido išraiška deformacijos, judėjimo deformacija, kai žmonės vaikščioti ir sportuoti, bus sunaikinti asmens temperamentas;

2. Nagų bus pateko pakartotinis uždegimas, lengva sukelti pūlinys, sukelti nagų šaknų puvinio;

3. Tai bus sukelti sunkių kojų nagų deformacijas, nagų netekimas ir prakaituotas kojas;

4. Ji gali sumažėti imunitetas nagai ir infekcijos, grybelinės ligos, tokios kaip onychomycosis.

Ypatybė:

1.Gydymo namuose už Išaugę Toenail: Profesionalus pedikiūro rinkinys priimti svirtis mechanika pakeisti kampą, nagų augimą, suteikia daug rūpintis savo nagus išlaikyti nagų sveiką, galite reljefo metu atauga nagai patys.

2. Kojų nagų korektorius priima svirtis mechanika pakeisti kampą, nagų augimą, tuomet vinis bus priploti ir plėsti, o ne augti viduje kojų nagų.

3. Medžiaga: Premium nerūdijančio plieno, Paprasta naudoti, rūdžių atspari, atsparus vandeniui, atsparus korozijai ir lengvai dezinfekuojamas.

4. Neleisti Toliau Infekcija: Dvigubo dydžio nagų keltuvai gali pašalinti purvą iš po kojų nagų, keltuvai kojų nagų, nuolat nagai, tvarkinga, ateityje išvengti išaugę infekcija ir kojų nagų skausmas.

5. Nagų Clipper & File: Specialių ilgai lenkti ašmenys gali padėti išvalyti žaizdą, pašalinti kojų, galingas ir aštrių clipper tvarkingai ir sklandžiai gabalai išaugę nagai arba stora vinimi.Galite failą jūsų nagai sklandžiai, po gydymo.

Kaip naudoti:

1. Pamirkykite kojas 15 minučių šiltu vandeniu;

2. dezinfekuoti nagai, nagai ir įrankiai;

3. Kablys abiejų pusių išaugę toenail su dviem kabliais priemonė;

4. Naudojant vienos pusės, viduryje fulcrum įrankis, pasukti veržlę laikyti įrankį ant kojų nagų su kita ranka. (Švytavimo taškas į dvi puses, skirtas skirtingų dydžių nagus, kad kas nors gali padėti jums)

5. Padidinti lėtai, kol yra jausmas plėsti (be skausmo).Aktyviau šiek tiek už kiekvienas 10 minučių;

6. Imtis savo kojas iš vandens, po 30 minučių, palaukite 15 minučių, kad išlaikyti savo kojas sausas;

7. Pašalinti įranga, kojų nagų pakito, galite užpildyti kai kuriuos medicinos medvilnės pagal pakreipus nagai būtų išvengta atšokusio kamuolio.

Pakuotė:

1 * Nagų Nipper

1 * Dvigubas galva Failą

1 * Nagų Stūmikas

1 * Nagų Failą

1 * Negyvas Odos Fork

1 * Nagų Įrankiai

1 * Kojų Nagų Korektorius

1 * Nagų Lifter

Pastaba:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukos.

2. Atleisk, 1 cm/0.39"-3 cm/1.18" matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai