Naminių Gyvūnėlių Plaukų Valiklis Roller Šunų Kačių Plaukų Valymo Šepečiu Pašalinti Šunų Kačių Plaukus Nuo Baldų, Kilimų, Drabužių, Savaime Išsivalantis Korp

Naminių Gyvūnėlių Plaukų Valiklis Roller Šunų Kačių Plaukų Valymo Šepečiu Pašalinti Šunų Kačių Plaukus Nuo Baldų, Kilimų, Drabužių, Savaime Išsivalantis Korp

w128463

Nauja

Yra sandėlyje

€9.03 €5.41
Vnt.

Žymos: aitvarai šunys, ryšiai augintiniai, foto pokalbiai, didelių šunų lietusmētelis šepetys, katė pirštinės plaukų, barbi marškinėliai, niūrus, pirštų atspaudų jutiklis xiaomi redmi pastaba, naminių gyvūnėlių plaukų šepečiai, pet.

Daugkartinio naudojimo Pet Plaukų Valiklis Voleliu Dviem būdu Voleliu Korp Klijuoti Pašalinti Šunų Kačių Plaukų Baldai, Kilimai Drabužiai, Automatinė Švarus

Lengva valdyti

Naminių gyvūnėlių plaukų valiklis gali būti pirmyn ir atgal persikėlė į gera naminių gyvūnėlių plaukų ir švariai.Ritinio formos ir žmogiškas rankenėlės dizainas leidžia lengvai valdyti naminių gyvūnėlių plaukų valiklis.Jokių sudėtingų bendradarbiavimo procesą, naminių gyvūnėlių plaukų šalinimo įtaisas yra taupantis ir paprasta naudoti.

Daugkartinio naudojimo

Jokių problemų pakeitimo ir elektros energijos poreikį., paspauskite mygtuką, kad išvalyti talpyklos plaukų, ir tada naminių gyvūnėlių plaukų valiklis gali būti naudojamas dar kartą.Jūs neturite pakeisti bateriją, arba lipdukas dažnai, kaip ir kitų gaminių.Naminių gyvūnėlių plaukų šalinimo įtaisas yra ekologiškas ir ekonomiškas.

Nešiojamų &mielas

Naminių gyvūnėlių plaukų valiklis su 7.47*2.75 colio(L*W) teptuku galvos ir 4.72 colių rankena yra kompaktiškas ir lengvas, kurios neužima daug vietos ir yra nešiojamas.Yra dvi sumažinti kačių ausų formos dizainas teptuku galvos, kuris yra mielas ir įdomus.

Patvarus

Naminių gyvūnėlių plaukų šalinimo priima aukštos kokybės ABS ir nailono audinys medžiaga, kuri yra dėvėti, atsparus ir gali būti naudojamas ilgą laiką.

Plačiai naudojimas

Naminių gyvūnėlių plaukų šalinimo įtaisas yra tinkamas plaukų kačių ar šunų, kurių stiprus, švarus galimybes gali pašalinti naminių gyvūnėlių plaukų veiksmingai nuo sofos, lova, kilimas, audiniai ir kt.

Naminių gyvūnėlių plaukų valiklis gali būti naudojamas švarus kailio kamuolys.

Tipas: naminių gyvūnėlių plaukų valiklis

Kiekis: 1pc

Medžiaga: ABS + nailono audinio

Spalva: balta ir raudona

Teptuku galvos dydis: 19*7cm/ 7.47*2.75 colio(L*W)

Rankenos ilgis: 12cm/4.72 colių

1* gyvūnų plaukų valiklis

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai