Šunų/Kačių Czesanie Teptuku Medinės Šunų Šepetys, Šampūnas Priemonė Augintinio Grožio ir Masažo Minkštas Padas Pet Vonios Šepetys Šukos Dovana Jūsų Augintiniui

Šunų/Kačių Czesanie Teptuku Medinės Šunų Šepetys, Šampūnas Priemonė Augintinio Grožio ir Masažo Minkštas Padas Pet Vonios Šepetys Šukos Dovana Jūsų Augintiniui

w179947

Nauja

Yra sandėlyje

€9.44 €7.65
Vnt.

Žymos: filigranas ornamentu, šunų šampūnas, rd290, žalios kačių šepetys, didelių šunų lietusmētelis šepetys, tinka pet vonia, akių kačių czesanie, moteris medinės šukos, naminių kačių massager, kelnaitės pet grooming.

15 Metų Naminių gyvūnų Prekės, Labiau Saugos bei Profesionalus!

Aukštos Kokybės Mediniai Naminių Gyvūnėlių Priežiūros Šepetys!!

Aprašymas:

Tipas: Pet Valymo Šepetys Šukos

Spalva: Kaip nuotraukoje parodyti

Prekės Dydis:Didelis dydis/ M dydis/ M dydžio, su padengtas nulenkti smeigtukai

Top Brush: Minkštos Gumos Padas

Medžiaga: Importuojamų žurnalas medžiagos + Europos Gumos Technologija + Taiwan nerūdijančio plieno adata

Nugaros pusėje šuo print " yra skiriasi nuo skirtingo dydžio!

Jeigu turite kokių nors supainioti, susisiekite su mumis laisvai!

Dydis L Informacija:

Dydis M Duomenys:

Dydis M (su Pin) Duomenys:

Naudinga:

Groomer Rekomenduojama Pet Brush Tool - Profesinių ar Namie Naudojimas - Puikus Pasirinkimas Jūsų Šuo Grooming

Ar esate paprastų naminių savininkas nori sutaupyti pinigų viliojimo sąskaitas arba pro groomer reikia investuoti į naujas viliojimo įranga, jūs žinote, jūs galite priklauso nuo Pudelis Pet teikti aukščiausios klasės naminių reikmenys.Tai dual-sided kambariniais gyvūnėliais pin teptuku visa tai jūsų patogumui!

Taupo Erdvę, + Beveik Gabalai Viliojimo Kartą Per Pusę - Efektyviai Jaunikis & De-Griozdai Savo Garažo, Pet Tiekimo Kabinetas

Šis profesinės viliojimo šuo taupo jūsų laiką, kada viliojimo savo šunį ar savo klientams.Ji taip pat taupo ton vietos.

Anti-Slydimo Teptuko Rankena, Skirtingai nei dauguma naminių gyvūnėlių šepečiai šunims & katės, tai viena buvo modernizuotos su neslidžia rankena.Tai lengva patraukti ir laikykite, kad ir taip išvengti avarijų, kai viliojimo jūsų katė ar šuo namuose.

Skatina Sveiką Kailį - Kai naudojamas reguliariai, kaip groomer teptuku jaunikis savo šunį ar katę, tai pet brush padeda išlaikyti gražų blizgesį jūsų augintinio plaukų užtikrinti, kad jis ar ji atrodo savo geriausias

★ KAIŠČIUS: mini metalo smeigtukai, kad yra matomas vienoje pusėje Pudelis Pet jaunikis teptuku švelniai, bet kruopščiai pasiekti giliai išnarplioti plaukų & pašalinti mazgų.Į žemių aplink galų kaiščių tūptinės visoje odos savo augintinio, švelniai masažuoti savo augintinio į atsipalaidavimo būdas, kaip jis ar ji yra sutvarkyta.

Negaliu laukti, siekiant atskleisti tikrąjį grožį jūsų augintinio kailis?Sutaupyti laiko, vargo ir pinigų.Kad Pudelis Pet brush", skirtas naminiams gyvūnėliams!

Kaip naudoti:

1. Šukos tinka visų rūšių kasdien šunų plaukų šukavimas ir masažas.Valyti kasdien plaukus 10 minučių, gali skatinti kraujo apytaką, todėl, kad šuo plaukai labiau blizga ir gražus.Ryte ir vakare šeriai 1, kiekviena šukavimas 5 minučių.

2. Šukavimas tvarka: pradedant nuo kaklo, iš priekio į galą, nuo viršaus iki apačios, savo ruožtu, tai reiškia, kad pirmiausia nuo kaklo į petį, ir tada po nugaros, krūtinės, juosmens, pilvo, užpakaliniai ketvirčiai, ir šukos galvos, ir, galiausiai, Galūnių ir uodegos, šukavimas vienos pusės ir šukavimas kiti.

3. Šukavimas praktika: Šukavimas turėtų būti sklandus plaukų kryptimi šukos.Judėti atsargiai.Į šukavimas plaukuoti šunys, turėtų būti šukuoti sluoksnis po sluoksnio, kad yra, ilgi plaukai aukštyn kojom, apačioje plaukų šukavimas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai